POTRZEBNA POMOC!! Szczecin-p. Iza karmi ponad 100 kotów!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 10, 2008 22:50

sąnieśmiałe perspektywy domku dla Gabi i Śniezynki :)
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Pon lis 10, 2008 23:04

Tygrysek (anial)

ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek

agiis-s

Post » Pon lis 10, 2008 23:18

reszta zdjęć jutro :)

agiis-s

Post » Pon lis 10, 2008 23:19

Dla Gabi raczej smiale perspektywy,dla Sniezynki raczej jeszcze niesmiale :lol:

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Pon lis 10, 2008 23:20

Witam Serdecznie Wszystkich. Dzis miałam od rana koszmar. Rybacy nie poplynęli a ci moi mają mieć rybę dopiero w srode. No nalatałam się jak glupia po tych sklepach bo przed tym świetem to ciężko nawet korpusy kupic. W dodatku kolejki jakby się Boże Narodzenie zbliżalo.W kilku sklepach musiałam kupować i dwa razy wyruszac do miasta żeby to przytargac. Drugim razem zostawilam wszystko w zaprzyjażnionym sklepie i poszłam po rower. To strzsane że tyle targania tego wszystkiego i pomyśleć że to tylko na dwa dni. Te korpusy w dodatku tak się dlugo gotują a czasu ciągle malo.Bardzo nie lubie tej pory roku i to nie koniecznie przez pogodę. Najbardziej szcześliwy to chyba dziś byl Pysiolek bo nawet puszki nie ruszyl a tak się na te korpusy z makaronem rzucił że szok. Pierwszy raz chyba tak się zajadal. Nawet wtedy co pierwszy raz dostał to nie jadl tak jak dziś. Nie miałam ani kawałka ryby i musiałam isc na żebry do sklepu rybnego. Mam kilka kotow w tym w domu też chyba trzy że bez ryby ani rusz. Chciałam w tym rybnym kupić coś taniej choć troszke no i dostałam od szefa 3 duże leszcze no to jeden został na jutro. Oczywiście placić nie musiałam. W sobote dostałam dwa duże wypatroszone karpie i to też mnie trochę poratowało bo było mało ryby.A wcześniej kilka filetow. Latem nigdy nie dostaję ale zimą ten wlaściciel sklepu czase mnie wola i daje dla kotkow bo wie że karmie. Bo to nie jest problem z tym że już mnie na rybe nie stać tylko z tym, że wiadomo jaka jest cena ryby w sklepie. To wtedy lepiej korpusy gotowac i zalatwić gdzieś choć odrobinę tej ryby dla tych rybożernych.Mam nadzieje że w srode już coś bedzie.NO cieżko ten czas zimowy przetrzymać ,Zwlaszcza ze sie dzwoni czeka i okazuje sie że nic,Wczoraj zreszta niedziela byla więc w takie dni u nas korpusow nigdzie się nie kupi. Mialam nadzieję że dzis coś może będzie ale wialo i rybacy nie popłyneli wcale.Dokupilam dzis trochę skrawków wędlin, zimą często tak robię i menu kociaki mialy dzis naprawde bardzo urozmaicone.Pozdrawiam Wszystkich Bardzo Serdecznie!!!!!
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pon lis 10, 2008 23:21

domek dla Gabi zapowiada sie dobrze - dorośli ludzie szukają kotka bo poprzedniczka odeszła w wieku lat 13. Zadali mnóstwo pytań, wysłałam im ankietę adopcyjną do wglądu
powinno być dobrze

agiis-s

Post » Pon lis 10, 2008 23:23

uuu pani Izo ja ciągle czekam na pw

agiis-s

Post » Pon lis 10, 2008 23:29

Niom...z zyciem ,z zyciem ...Kicanka za naganiacza robila ,niechze jej praca na darmo nie idzie :lol:

kya

Post » Pon lis 10, 2008 23:30

no to swietnie mam mam nadziejez e domek wypali :lol: pani Izo ja tez nie nawidze zimy,ja juz tak nawet pomyslalam ze moze spakujmy te koty i do australi :smiech3: ,tam przynajmniej cieplo .
pozdrawiam i niestety pedze spac(sasiedzi gowniarze mieli impreze 12 godzinna takze nie czuje sie zaciekawie po przespaniu zaledwie 4 godz) :evil:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pon lis 10, 2008 23:30

dobrze ze jutro nie wstaje o 5 :twisted:

agiis-s

Post » Pon lis 10, 2008 23:32

no to teraz chyba kazdy mi uwierzy ze spalam malo?tyle bykow w paru zdaniach o jeżu :oops:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pon lis 10, 2008 23:32

wiorka dobranoc i niech ci głupki dadzą pospać - ja jeszcze poczekam bo sobie jutro dzień muszę rozplanować
Mam nadzieję że moje pw od pani Izy dojdzie zaraz

agiis-s

Post » Pon lis 10, 2008 23:34

Dzis dostałam wiadomość od Meża że niestety nie przyjedzie. Maluchów na działkach też nie widziałam. Przyszła sama Mama i taka zaspana strasznie. Wiele działkowych kociakow dzis nie przyszlo do jedzenia. Niewiem czy ta pogoda jakoś sennie na nie działa czy co?I najdziwniejsze że Szarusi dziś nie było. Kurcze martwię się troche o Nią bo Ona niemloda już jest a jak zechce mi odejść z tego świata a ja o niczym nie bede wiedziała??????Dwa lata temu tak wlaśnie odszedl tata Diabelka. Był już bardzo stary i kiepsko się trzymal. Poszedl i nie wrócił już. Ale przecież Szarusia jest jeszcze całkiem do rzeczy. Może podjadla z miseczki Rybci bo tam dużo nałożyłam w ciągu dnia ale Rybcia teraz w dzień nie je bo jest zaszyta w jakiejś dziurze i wychodzi dopiero o zmroku.Więc może to Szarusia zjadla ona często tam się kreci i może poszla sobie spac?Chciałam przeprosić Nowe Osoby na wątku i Nowych Opiekunów Wirtualnych za jakośc niektorych zdjec. jak już wspomniałam wczesniej jest to związane z porą karmienia o zmroku przez to że czas ulegl skroceniu na zimowy i przez to na niektorych zdjęciach Kociaki mają zamknięte oczka. :wink:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pon lis 10, 2008 23:35

no coz ciotko...do rana masz jeszcze troche czasu :ryk:

kya

Post » Pon lis 10, 2008 23:36

:evil: