K-ów,zdrowy kocur do uśpienia,teraz w Krakvecie, co dalej??

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 09, 2008 20:32

Tweety pisze:ze względu na coraz szerzej prowadzone różne sprawy proponuje zebranie, tzw organizacyjne, osób, które w jakiś sposób chcą pomagać stale lub dorywczo aby ustalić co, kto i kiedy może. Jest kilka dodatkowych zadań, które mogą wykonywać osoby nie mające możliwości zajmowania się tymczasami a które chcę pomóc, mogą poświęcić kilka chwil na to. Jak będziemy robić wszystko nadal w sposób tak jak do tej pory i każdy wszystko to w tym momencie daleko nie zajdziemy. Ten sposób był do tej pory wystarczający ale musimy się przeorganizować. Co o tym myślicie? Są chętni na spotkanie? myślę, że w tym tygodniu godzinka, maksymalnie dwie powinny wystarczyć

A przyda się do czegoś osoba bez prawa jazdy i bez możliwości DT? :oops:

Antypatyczna

Od: Czw wrz 07, 2006 9:45

Post » Nie lis 09, 2008 20:37

Antypatyczna pisze:
Tweety pisze:ze względu na coraz szerzej prowadzone różne sprawy proponuje zebranie, tzw organizacyjne, osób, które w jakiś sposób chcą pomagać stale lub dorywczo aby ustalić co, kto i kiedy może. Jest kilka dodatkowych zadań, które mogą wykonywać osoby nie mające możliwości zajmowania się tymczasami a które chcę pomóc, mogą poświęcić kilka chwil na to. Jak będziemy robić wszystko nadal w sposób tak jak do tej pory i każdy wszystko to w tym momencie daleko nie zajdziemy. Ten sposób był do tej pory wystarczający ale musimy się przeorganizować. Co o tym myślicie? Są chętni na spotkanie? myślę, że w tym tygodniu godzinka, maksymalnie dwie powinny wystarczyć

każdy do czegoś może się przydać :). Jest parę zadań do zrobienia, do których wystarczy dostęp do kompa i internetu

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie lis 09, 2008 21:05

Na mnie jak zwykle możesz liczyć w sprawach transportów, ale niestety nie mogę np. na miesiąc "z góry" określić, w jakie dni (dyżury, zlecane nagle nadgodziny itp).
Na spotkanie ogranizacyjne się piszę chętnie, w tym tygodniu chyba mogę (będę to wiedzieć na 100% jak jutro przyjdę do pracy) codziennie poza poniedziałkiem i środą wieczorem.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie lis 09, 2008 21:10

miszelina pisze:Na mnie jak zwykle możesz liczyć w sprawach transportów, ale niestety nie mogę np. na miesiąc "z góry" określić, w jakie dni (dyżury, zlecane nagle nadgodziny itp).
Na spotkanie ogranizacyjne się piszę chętnie, w tym tygodniu chyba mogę (będę to wiedzieć na 100% jak jutro przyjdę do pracy) codziennie poza poniedziałkiem i środą wieczorem.

Ja o Tobie myślę straszliwie poważnie z jeszcze jednym zadaniem :oops:

Tweety

Post » Nie lis 09, 2008 21:12

Tweety pisze:
Antypatyczna pisze:

każdy do czegoś może się przydać :). Jest parę zadań do zrobienia, do których wystarczy dostęp do kompa i internetu

Ok.Poproszę o szczegóły na priv.

Antypatyczna

Od: Czw wrz 07, 2006 9:45

Post » Nie lis 09, 2008 21:15

Antypatyczna pisze:
Tweety pisze:
Antypatyczna pisze:

Ok.Poproszę o szczegóły na priv.

właśnie nie chciałabym na PW tylko omówić to w szerszym gronie, myślę, że tak jest szybciej i skuteczniej i łatwiej się działa jeżeli znamy się osobiście. Na szczęście w 95% tak właśnie jest :wink:

Tweety

Post » Nie lis 09, 2008 21:16

Ja i On oczywiście na spotkanie przylecimy 8)

To bardzo ważna kwestia tweety, ta organizacja nas wszystkich :)
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Nie lis 09, 2008 21:20

a, no ja nie moge w poniedzialek i wtorek - w srode mam zaniesc gotowa prace mgr :strach: potem jestem wolna.
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Nie lis 09, 2008 21:30

Tweety pisze:
miszelina pisze:Na mnie jak zwykle możesz liczyć w sprawach transportów, ale niestety nie mogę np. na miesiąc "z góry" określić, w jakie dni (dyżury, zlecane nagle nadgodziny itp).

Ja o Tobie myślę straszliwie poważnie z jeszcze jednym zadaniem :oops:

Nie strasz mnie!
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie lis 09, 2008 21:44

Tweet daj znać gdzie i o której
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Nie lis 09, 2008 22:47

tez czekam na wiesci, gdzie i o ktorej.

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Nie lis 09, 2008 23:12

Wy sie znacie, ale mnie nie znacie:P Gdzie i kiedy?

Tweet jutro szczepię Luśkę, więc za parę dni czekamy na miłych gości:)

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Nie lis 09, 2008 23:38

proponuję piątek albo sobotę, miejsce ustali się jak będzie ostatecznie wiadomo ile będzie osób

wstępna lista w kolejności alfabetycznej:
1. Antypatyczna,
2. Cincian
3. Etiopia
4. Kastapra
5. Kosma_shiva,
6. Miszelina,
7. Noemik,
8. Tweety

prawdę mówiąc bardzo też liczę na markopolo00, Miuti, mjs, Anna09, katgral, BarbAnn - te osoby zawsze nas wspierają w miarę swoich możliwości, bardzo im za to dziękuję... Liczę, że również Kinya jak wyzdrowieje to do nas dołączy
Są osoby, które włączają się do pomocy w sytuacjach awaryjnych, bo w żaden inny sposób nie mogą tak jak np. Zowisia, której też bardzo dziękuję i jeżeli ma ochotę uczestniczyć w burzy mózgów to też oczywiście zapraszam o ile pozwolą na to obowiązki
No i oczywiście każdy kto tylko chce się włączyć do pomocy będzie bardzo mile widziany :1luvu:

Tweety

Post » Pon lis 10, 2008 8:47

Trzymajcie kciuki idę z kotą do weta.
Nie je i nie pije ...... :cry: :cry:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pon lis 10, 2008 9:35

Etiopia pisze:Trzymajcie kciuki idę z kotą do weta.
Nie je i nie pije ...... :cry: :cry:

Oj :(

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

[poprzednia][następna]