Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ajszus pisze:A Gizmo szczerze mowiac wydaje mi sie, ze coraz bardziej mi dziczeje, nie mam pojecia dlaczego.. Gryzie wszystko co sie rusza, atakuje z nienacka, gdy sie go wezmie na kolana to miauczy zeby go puscic.. MArtwie sie.. MOze drugi kot na to pomoze..
agul-la pisze:on nie zdziczał, jest nastolatkiem i musi się wyszalećjeszcze przed znalezieniem moich gnomów odwiedziałam znajomą i okazało się, że ma kota, kilkumiesięcznego. i tak jak mnie zwierzęta lubią zawsze to ten jak dzikus był, uciekał, próbował mnie drapnąć, no idiota
a teraz jak już sobie poczytałam na forum o dojrzewaniu kocich dzieci, to wiem, że on był kocim nastolatkiem po prostu
ajszus pisze:agul-la pisze:on nie zdziczał, jest nastolatkiem i musi się wyszalećjeszcze przed znalezieniem moich gnomów odwiedziałam znajomą i okazało się, że ma kota, kilkumiesięcznego. i tak jak mnie zwierzęta lubią zawsze to ten jak dzikus był, uciekał, próbował mnie drapnąć, no idiota
a teraz jak już sobie poczytałam na forum o dojrzewaniu kocich dzieci, to wiem, że on był kocim nastolatkiem po prostu
Ale np. koty vadee - RUdzia, Pchełka, Pela - czy one atakuja, gryza, drapia, zwiewaja?
agul-la pisze:a po co?jutro wolne, a za chwilę kości będąpoza tym koty ejszcze buszują to i tak nie zasnę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 280 gości