Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Cześć kociamko, ja doczytalam o tych plackach i tak sie glodna zrobilam ze teraz mam orkiestre deta w zoladku
MaryLux pisze:Iwa, Ty łobuzie paskudnicki, dlacegoś telefona nie odbiyrołą? Ześ o 21 z kimś fuloła - dobze, ale dlacegoś potem nie odbiyroła?
aga9955 pisze:MaryLux pisze:Iwa, Ty łobuzie paskudnicki, dlacegoś telefona nie odbiyrołą? Ześ o 21 z kimś fuloła - dobze, ale dlacegoś potem nie odbiyroła?
ze mna gadała godzine![]()
![]()
ale ze potem nie odbierała to nie wiem:) moze ja ucho bolało
![]()
trawa11 pisze:No i teraz wiadomo ,dlaczego Kociamka gluchawa czasami
Kociama pisze:trawa11 pisze:No i teraz wiadomo ,dlaczego Kociamka gluchawa czasami
![]()
![]()
![]()
Trowka co to fulosz?że jo guchawo
Maryś nie bec ,jo po godaniu z Agulą miałach ucho jak Pawian dupe![]()
A potym wziynach prysznic ,a telefón leżół se w kuchyni
dopiyro dzisiaj sie kapłach jak odczytałach wiadómośc na stacjonarnym![]()
moś pisze:Cześć kociamko, ja doczytalam o tych plackach i tak sie glodna zrobilam ze teraz mam orkiestre deta w zoladku
Kociama pisze:trawa11 pisze:No i teraz wiadomo ,dlaczego Kociamka gluchawa czasami
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:aga9955 pisze:MaryLux pisze:Iwa, Ty łobuzie paskudnicki, dlacegoś telefona nie odbiyrołą? Ześ o 21 z kimś fuloła - dobze, ale dlacegoś potem nie odbiyroła?
![]()
![]()
No tak, wiedziała przecież, łobuzica jedna, że ze mną też poniżej godziny nie zejdzie
trawa11 pisze:moś pisze:Cześć kociamko, ja doczytalam o tych plackach i tak sie glodna zrobilam ze teraz mam orkiestre deta w zoladku
Przez te placki to mój J.nie mogł cała noc spać![]()
albo gadał o Zajoncu ,albo o kociamkowych plackach
Kociama pisze:MaryLux pisze:aga9955 pisze:MaryLux pisze:Iwa, Ty łobuzie paskudnicki, dlacegoś telefona nie odbiyrołą? Ześ o 21 z kimś fuloła - dobze, ale dlacegoś potem nie odbiyroła?
![]()
![]()
No tak, wiedziała przecież, łobuzica jedna, że ze mną też poniżej godziny nie zejdzie
Och Ty wisieńkojak mogłas tak se pomysleć
MaryLux pisze:Kociama pisze:trawa11 pisze:No i teraz wiadomo ,dlaczego Kociamka gluchawa czasami
![]()
![]()
![]()
To jo do Ciem zakryncem, jak wrócem do domu
Kociama pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Cześć kociamko, ja doczytalam o tych plackach i tak sie glodna zrobilam ze teraz mam orkiestre deta w zoladku
Przez te placki to mój J.nie mogł cała noc spać![]()
albo gadał o Zajoncu ,albo o kociamkowych plackach
O niiii tak dobze ni ma
powiydz chłopeckowi ze polnego zapi......cza nie zjy u mie![]()
Futerkowych nie do rady u nos![]()
Jeszcze na widok placków podanych na kilka sposobów bydzie spyloł ku Opolu aż sie za nim bydzie kurzić
Kociama pisze:moś pisze:Cześć kociamko, ja doczytalam o tych plackach i tak sie glodna zrobilam ze teraz mam orkiestre deta w zoladku
Kruca łobiodu Ci nie dali?![]()
A placki z blachy sóm super ,naprowdę
jo najbardzyj móm rada taki z wajeczynóm
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości