Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sabina skaza pisze:kochane moje, no więc kawa z młodym stolarzem wypita. szafki znalazłam koło śmietnika i zakitrałam u mnie w piwnicyczekam aż chłopak wpadnie do mnie przerobi je na kocie budki
no więc tylko trzeba w nich dorobić mocna podłogę, nóżki i daszek- no i wejścia wyciąć. ocieplimy z mpacz i yammaycą same sianem i styropianem. trochę to jeszcze potrwa, bo koles wpadnie do mnie za tydzień po godzinach, ale lepiej tak mieć kilka domków niż od stolarza za 400 zł jedna budkę. heheh ja to się już taki szperacz i kombinator zrobiłam, że zaczynam myśleć powoli jak kloszardzi i penetrować śmietniki osiedlowe- nie powiem, żeby mój TŻ był z tego zadowolony
ale zawsze w śmietniku można znaleźć coś ekstra- mówię wam heheheh!!!!!!!!!
sabina skaza pisze:za parę dni ustawimy z bamilka budkę dla sopociaków, zajżymy też czy koty koło chińczyka nie przerobione jeszcze na potrawkę
sabina skaza pisze::), dokupimy styropian i siano do środka- będą cud miód i orzeszki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości