eve - jak piszesz i napiszesz dużo, to zaznacz cały tekst i "ctrl + c" , to zapamieta Ci i jak się wywali, to wkleisz całosć

Czekam na następne! Pisz, dopóki nikt nie krzyczy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sasannka pisze:ooo... ale wspaniale się to czyta. Może w przyszłym roku, zamiast kalendarza, wydamy "Kocie i psie historie"?![]()
Sasannka pisze:ooo... ale wspaniale się to czyta. Może w przyszłym roku, zamiast kalendarza, wydamy "Kocie i psie historie"?![]()
Krzysio pisze: To ja miałbym dwie.... Jedną historię o moim psie a druga o naszych kotach. Zresztą w pewnym momencie obie się splatają ...
Sasannka pisze:Krzysio pisze: To ja miałbym dwie.... Jedną historię o moim psie a druga o naszych kotach. Zresztą w pewnym momencie obie się splatają ...
To dlaczego jeszcze nie napisałeś?!Pisz... pisz...
Basia28 pisze:Eve,
oj nie kochali się. Raz Axle rzucił się Tomkowi do gardła(było to na dworze, a Axel na szczeście w kagańcu), drugi raz chwycił za reke, jak mnie gonił Tomek wokół stołu.
A teraz. Trudno powiedzieć aby to było love story, Axle Tomka lubi ( bo wychodzi z nim na spacer), Tomek Axla również, ale ... ja słucham : "...bo Axel może " ,a ja do Tomka: "... bo Juniorowi pozwalasz..." .Czyli nasza rodziina sielanka.
Tomek tak naprawdę bardzo Axulka lubi, tylko się nie przyzna- przedemną
ako pisze:Pobiła się z jamniczką,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], moniczka102 i 108 gości