CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ(58) ośmiolatek z interwencji :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 06, 2008 19:42

Koan wprowadzi dyscyplinę :lol:
A tak serio, to Koan pozwolił jeść Salwadorkowi ze swojej miski :wink:

u mnie Natasza chora, kicha, oczka czerwone, ale już dostaje antybiotyk.

Ja nawet nie wiedziałam, że Batwoman ma takie cudo na boku :twisted:
Super :lol:

Ana_Zbyska

Od: Śro kwi 16, 2008 18:20

Post » Czw lis 06, 2008 19:57 ...

Nooo, dyscyplina to by się moze Włóczysiowi przydała :twisted:
ale nie, na poważnie, nie wiem, jak zareaguje, skoro własnej siostry się boi...
"Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot."
Mark Twain
Obrazek

http://dzikuski.bloog.pl

Sally od dzikusków

Od: Śro lis 05, 2008 15:30

Post » Pt lis 07, 2008 9:40

Joako pisze:
Joako pisze:
"Moja" Nebraska już dawno w domku, więc poproszę o kolejnego wirtualnego kotecka :P Ciekawe, czy też tak szybko jak Nebrasia znajdzie domek :D

Mój powyższy post chyba umknął wśród dobrych nowin, więc sama wybrałam AnTosię - poproszę o przydzielenie mnie jako wirtualnego opiekuna dla pięknej panny :D

Bardzo się cieszymy, bo AnTosia tak na samym poczatku listy i bez opiekuna :roll:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Pt lis 07, 2008 18:25

A ja się pochwalę 8) Napisała do mnie Pani Andromedy (obecnie Zuzi) - mojej pierwszej tymczasi (i później tymczasi Luelki).
Wszystko gra - sterylizacja już dawno pomyślnie przeprowadzona. A ten mały diabeł, z którego nie wiadomo było, czy cokolwiek będzie, wyrósł na taką oto ślicznotkę:

ObrazekObrazek

Obrazek

ObrazekObrazek

:love: :oops:

starchurka

Od: Nie sie 26, 2007 0:09

Post » Pt lis 07, 2008 19:31

Barbara Horz pisze:
Joako pisze:
Joako pisze:
"Moja" Nebraska już dawno w domku, więc poproszę o kolejnego wirtualnego kotecka :P Ciekawe, czy też tak szybko jak Nebrasia znajdzie domek :D

Mój powyższy post chyba umknął wśród dobrych nowin, więc sama wybrałam AnTosię - poproszę o przydzielenie mnie jako wirtualnego opiekuna dla pięknej panny :D

Bardzo się cieszymy, bo AnTosia tak na samym poczatku listy i bez opiekuna :roll:

dziekuje :mrgreen: :1luvu:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Pt lis 07, 2008 20:37

Śliczny piegusek ;)

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Pt lis 07, 2008 20:41

Myszka.xww, AnTosia jest śliczna :love:

Ale coś nie ma szczęścia dziewusia, bo wyczytałam, że już dwa lata jest w CK :(

Joako

Od: Wto cze 19, 2007 7:59

Post » Pt lis 07, 2008 21:07

Joako pisze:Myszka.xww, AnTosia jest śliczna :love:

Ale coś nie ma szczęścia dziewusia, bo wyczytałam, że już dwa lata jest w CK :(

Może nie ma szczęścia do domku stałego, ale moim skromnym zdaniem ma najlepszy domek tymczasowy na świecie :D Ostatnio nawet mnie daje się czasem podczas odwiedzin ślicznotka pogłaskać, znaczy jest szczęśliwa skoro przestaje być płochliwa :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek

mimw

Od: Sob mar 10, 2007 17:52

Post » Pt lis 07, 2008 21:36

Proszę o usuniecie Kenii z pierwszej strony :) Kenia/Lukrecja zostaje na stałe w swoim DT. Nikt nie docenił tej super grzecznej koteczki, więc mojej mamie nie pozostało nic innego jak tylko zdecydować się na adopcję :wink: A tak na poważnie to już długooooo myślała nad tym i w końcu się stało .

majkowiec

Od: Czw lip 24, 2008 19:08

Post » Pt lis 07, 2008 21:45

Wspaniale! :dance: Gratulacje dla Kenii i dla Mamy! :D

starchurka

Od: Nie sie 26, 2007 0:09

Post » Pt lis 07, 2008 21:57

Suuuuper!! :) :)
Gratuluję!

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Sob lis 08, 2008 20:33

majkowiec pisze:Proszę o usuniecie Kenii z pierwszej strony :) Kenia/Lukrecja zostaje na stałe w swoim DT. Nikt nie docenił tej super grzecznej koteczki, więc mojej mamie nie pozostało nic innego jak tylko zdecydować się na adopcję :wink: A tak na poważnie to już długooooo myślała nad tym i w końcu się stało .

:dance: :dance2: :dance:
Kolejny domek tymczasowy, którego serce nie wytrzymało :twisted: To chyba jest nieprofesjonalne :roll: , ale za to jak szczęśliwy jest taki kot :wink:

Barbara Horz

Post » Sob lis 08, 2008 20:46

Zapomniałam napisać, że wczoraj pojechały do DT bea69 cztery kociaki ze strychu :D Na strychu zrobiło się pusto i cicho :? Jednak bardzo się cieszę, że taką grupą trafiły na pokoje. Będzie im na pewno wesoło i raźniej. Nie wiem tylko jak domek to zniesie :wink: U bei są Kiwaczek, Greco, Vincent, Giorgio.
Kolejne cztery kociaki czekają na przynajmniej DT. Na strychu jeszcze temperatura jest ok, ale lada dzień to się może zmienić. Bardzo też potrzebujemy domku tymczasowego dla Gaji. To bardzo spokojna kotka i kłopotu nikomu nie zrobi. Natomiast nie chciałabym ją po tym co przeszła dawać na kociarnię. Jeszcze nie wiem jak będzie wyglądać kolejne badanie krwi. Czy jej organizm pozbiera się po lambliach i czy to one były przyczyną kiepskich wyników krwi. Obecnie kotka wygląda znacznie lepiej, nabrała ciałka, ale ona potrzebuje spokoju i kociarnia nie będzie dla niej odopowiednim miejscem.

Barbara Horz

Post » Sob lis 08, 2008 21:52

a to Roxi - panienka rośnie jak na drożdżach, to kotek który uwielbia towarzystwo innych kotów, to wulkan energii i pomysłów;-)

kabelek - może by tak ...

ObrazekObrazek

czemu ten zlew tak lubi lafi - oj razem się tu nie mieścimy?

ObrazekObrazek

pedikiur to podstawa u każdej kociej damy :-)

ObrazekObrazek :wink: :wink:

marcela35

Od: Śro cze 11, 2008 8:13

Post » Sob lis 08, 2008 22:00

Że ja Cię marcela do tego pedikiru nie wykorzystałam :twisted:

Barbara Horz

[poprzednia][następna]