Szczecin- chętny dom na jasnego,doroslego kota

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 07, 2008 20:00

Kochana ,tak mowisz bo nie widzialas oczu mojego Ebiego. Nikt i niczego nie jest w stanie mu odmowic :lol:

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Sob lis 08, 2008 9:37

Jak tam dzisiaj Biedronek? Czy juz zostal poinformowany ,ze odnalazla sie jego rodzina? Koniecznie mu powiedzcie ,ze nie jest juz bezdomnym kotem ,tylko wyczekiwanym i ukochanym .Trzeba wzmocnic jego motywacje do zdrowienia i jedzenia;)

kya

Post » Sob lis 08, 2008 10:20

:lol: dziś mam dla was drodzy forumowicze oraz dla nowego domku jedną dobrą wiadomość, jedną ciekawostkę, jedną zagadkę przyrodniczą oraz jedną tajemnicę.

Dobra wiadomość: jest coraz więcej Biedrona w Biedronie! :D jak tylko widzę że się kręci bez celu to podstawiam coś dobrego pod nos, nawet jak skubnie tylko troszkę to i tak dobrze :)

Ciekawostka: ogon Biedrona od strony zadka wygląda jak ogon lemura. Oprócz tego dość ciemny ogonek jest zakończony białym pędzelkiem.

Zagadka przyrodnicza: kto zgadnie gdzie Biedron ma jedną ze swoich biedronich kropek? :)

Tajemnica: robiąc sobie przed chwilą śniadanie, całkiem przypadkiem odkryłam tajną broń na Biedrona. Otóż Biedron dałby się pokroić za wędzoną makrelę! Dostał dzikich oczu, zaczął krzyczeć i chciał pożreć moje palce :lol:
dostał jednak tylko mały kawalutek, bo boję się nie spowodować jakichś sensacji żołądkowych, a kupy jak dotąd ładne.
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Sob lis 08, 2008 10:36

Kasiu, ta tajemnica z makrelą to przesada, wszyscy kociarze i koty ją znają :wink:
A próbowałas kroić surową wolowinkę na blacie gdzie koty mają wstep?
Ja nigdy nie mogłam sie opędzic i bałam się ze któremus odkroję język , bo wyrywały mi spod noza kawałki.

Tylko Ebi wzgardzal surowizną :(

A ta kropka na jajeczku? :wink:

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Sob lis 08, 2008 10:39

Jak kroje wolowine to sasiedzi chyba mysla ,ze morduje swoje koty tak nadzieraja pyski ale ze sa dobrze wychowane na szafke nie wskakuja :lol:

kya

Post » Sob lis 08, 2008 10:45

moje ani na wołowinę, ani na makrelę tak nie reagują 8O owszem, są zainteresowane, ale zachowują się i czekają aż podam państwu do miski :D nie ma raczej darcia paszczy.

Gisha zgadła :) kropka jest na jajkach!
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia

rambo_ruda

Post » Sob lis 08, 2008 19:11

Biedron o godzinie 16.07 dokończył zawartość miseczki, kończąc oficjalnie śniadanie! :balony:
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia

rambo_ruda

Post » Sob lis 08, 2008 20:45

no to fotki na dziś:
ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek

tak się ślicznie myję, bawię, i kończę śniadanko :)

jutro zdjęcia z cyklu "kot który mieszkał w kartonie" :lol:
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia

rambo_ruda

Post » Sob lis 08, 2008 21:39

dzieki za fotki,domek na pewno sie ucieszy:)

kya

Post » Sob lis 08, 2008 22:11

jej jaki ten Biedron śliczny :) kya chwaliła, ale nie pisała ze aż takie cudo znalazła
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Sob lis 08, 2008 23:07

Wklejam odpowiedz Domku po obejrzeniu zdjec:
"Cudeńko !!! Gdy córcia zobaczyła zdjęcia, myślałam, że wycałuje mi cały laptop hihihi, ale zanim zobaczyła, a ja odczytałam pocztę, jak nigdy krzyknęłam do męża i córci, że są nowe zdjęcia naszego kotka :))))
A gdzie miały byśmy się spotkać po odbiór kotka. Ja przyszykuję sobie mapkę dojazdu :)))) Oczywiście córcia bardzo chcę jechać ze mną :))))))
Ps. Pomyślałam, że jak kotek sie zadomowi u nas, mogę podsyłać zdjęcia :)"

Mysle ,ze w tym domku Biedron bedzie mial dobrze;))

kya

Post » Sob lis 08, 2008 23:45

zdjęcia koniecznie, bo ciężko mi się będzie z nim rozstać. dziś mały gania się z Ryśką, bawi myszkami :) coś mu się zrobiło nieładnego na uszkach, ale w poniedziałek pokażę to wetowi, narazie smaruję maścią i jest lepiej. a jak w końcu Biedron jedzie do nowego domu?
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia

rambo_ruda

Post » Nie lis 09, 2008 8:42

No podobno we wtorek czyjas siostra jedzie do szczecina. Co to znaczy " cos nieladnego na uszkach"? NA uszkach czy W uszkach?

kya

Post » Nie lis 09, 2008 9:17

Na, z zewnątrz. najpierw miał takie czerwone plamy które drapał, potem wysmarowałam maścią, ale wczoraj pomacałam i takie szorstkie w dotyku są te miejsca. jutro zabiorę go do weta żeby to pokazać. a w środku było czyszczone i teraz błyszczą. tak, siostra kordonii jedzie we wtorek do Szczecina. Kya, spytaj domku czy tak może być- jedzie we wtorek, ale kastracja i szczepienia muszą być przez domek dopilnowane.
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia

rambo_ruda

Post » Nie lis 09, 2008 9:47

No przeciez pisalam ,ze domek zaszczepi i wykastruje .Oj,ktos tu niuwaznie czyta;)) To na uszach wyglada na świerzb albo grzybice .Niedobrze ,bo to moze przeniesc sie na czlowieka . szkoda ,ze dzisiaj niedziela bo to diabelstwo szybko sie roznosi .Chyba odizoluj swoje koty . Cos mi sie wydaje ,ze wyjazd do domu sie odwlecze :(

kya

[poprzednia][następna]