PAKT CZAROWNIC 7 !!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 06, 2008 20:54

Tufcio! No super!!
Tylko z tym brakiem czarnego kota to ja bym się tak nie chwaliła :twisted:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw lis 06, 2008 20:56

villemo5 pisze:Tufcio! No super!!

Znajdziemy coś? :twisted:
Marcelibu

Post » Czw lis 06, 2008 22:01

Witaj Tufcio :D :D :D - a może tak na Sabacik, który ma być u mnie 15 listopada wpadniesz :?: 8)

Kciuki za Blanusię mocniaste już są :ok: :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Czw lis 06, 2008 22:02

Siostro Prezes - całe mnóstwo kciuków dla Blaneczki na cały jutrzejszy dzień :roll:
Witam Tufcia :D
Chciałam powiedzieć, że założyłam na Kociarni wątek mojej ślepince Florci
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=83842
uprasza się o kibicowanie/podrzucanie i kciuki :evil:
To nie będzie łatwa adopcja - dostęp do koteczki mam mocno utrudniony, ale i tak chcę spróbować :idea: A nuż się uda :?: :roll:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Czw lis 06, 2008 22:41

Ja trzymam kciuki za wszystko :ok: :ok: :ok:
Pipsi ♡ 24 marca 2016 [']

Pipsi

Od: Pon paź 16, 2006 11:10

Post » Pt lis 07, 2008 9:56

Dzięki Siostry za ciepłe przyjęcie :D

Marcelibu pisze:
villemo5 pisze:Tufcio! No super!!

Znajdziemy coś? :twisted:

Ja w najgorszym razie mogę mojego Erneścika pastą do butów wypastować 8) , ale przeszkoda w postaci TŻa nie pozwala mi - tymczasowo - mieć więcej niż jednego ogoniastego :roll:

Aleksandra59 pisze:Witaj Tufcio :D :D :D - a może tak na Sabacik, który ma być u mnie 15 listopada wpadniesz :?: 8)

Kochana, bardzo bym chciała, ale tym razem nie dam rady, niestety :cry: A najgorsze jest to, że wiem, co tracę, bo mnie już słuchy doszły o przedniej zabawie :?
Ale nic to, mam nadzieję, że kolejne też będą i wtedy się stawię :D

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

Post » Pt lis 07, 2008 9:58

Tufcio witaj w Pakcie :)
Czarne kocisko - to się migiem załatwi. O brodawkę na nosie trudniej ;)

Bardzo chciałabym na Sabacik, ale miotła w naprawie :) Do kiedy należy się deklarować i co się przynosi na tak poważny Zlot?

Magdalena

Od: Sob maja 18, 2002 12:05

Post » Pt lis 07, 2008 18:55

Blanusia odebrana... Śpi na termoforku. Ja umieram ze strachu. Potrzymajcie jeszcze.

:ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt lis 07, 2008 18:57

Tufciu - to do następnego razu :wink:

Magdalena pisze:Bardzo chciałabym na Sabacik, ale miotła w naprawie :) Do kiedy należy się deklarować i co się przynosi na tak poważny Zlot?

To miotełka do szybkiej naprawy, a deklarować się można na zasadzie - zrobię wszystko żeby przylecieć na Sabacik :D

Na Sabacik u mnie przynosi sie to co się będzie chciało pić - jakieś napoje i trunki zapewniam, ale gustów piciowych wszystkich Czarownych nie znam 8)

WAŻNA INFORMACJA - SABACIK TYM RAZEM STATRUJE O 18.00 :D :D

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pt lis 07, 2008 19:03

Bolkowa pisze:
DK kojarzy mi się z dekownikiem lub d....iem komputerowym ( nie obraziłam nikogo :roll: :?: ). Proszę wyprostujcie mnie w tym względzie.

Mniej więcej masz rację :lol: A z polskiego na nasze to po prostu doradca klienta (czyli w skrócie leniwa baba z coraz szerszym dupskiem - czyli JA *śmiech a'la szatan*)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Sob lis 08, 2008 9:14

O piękny sobotni poranku! Witaj! I wy czarowne Siostry w wiedźmiostwie witajcie.
Noc była marna - zakłaczona Pikusia nad ranem intensywnie próbowała pozbyć się balastu w różnych miejscach. Udało jej się dopiero na moim biurku, na szczęście nie na klawiaturę a na portmonetkę leżącą obok. kolor (czerwony) portmonetki rozpuścił się i spłynął częściowo.

Proszę mnie wpisać na listę Sabacikową :).
Wodę ognistą przyniosę a co z zakąseczkami? Jakieś sugestie?

Magdalena

Od: Sob maja 18, 2002 12:05

Post » Sob lis 08, 2008 10:21

Witajcie, witajcie Siostry :D
Dziś dzień intensywnie wypełniony kocimi sprawami :roll: Wpierw po gazety do Redaf, potem Azyl, mizianko Florci, i wybór w Azylu dorosłego, wysterylizowanego, kolankowego, bardzo miziastego kota dla chętnego domku - co nie będzie łatwe. A tak w ogóle zastanawiam się jak to jest - przy ogromnej ilości kotów jaka jest ilość dorosłych kotów adoptowalnych :evil: bo nie jest to takie oczywiste. Co się o któregoś pięknego kota pytam to są jakieś przeciwskazania do wydania go do nowego domu 8O
Np ta kota trikolorka
Obrazek
miziasta do bólu, przejść koło niej nie można, a podobno powsiłapa z niej okropna :? Nie można jej utrzymać w jednym miejscu. Bardzo niezależny charakter :wink:
Zobaczymy :roll:

Magdalena pisze:Proszę mnie wpisać na listę Sabacikową :).
Wodę ognistą przyniosę a co z zakąseczkami? Jakieś sugestie?

Oj oj jak się cieszę :D Fajnie, fajnie :!:

barba50

Post » Sob lis 08, 2008 10:50

Kciuki za Blanusię... :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob lis 08, 2008 13:06

Blanusia wygląda nieźle! Dziękujemy za wszystkie kciuki :D
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Sob lis 08, 2008 18:43

barba50 pisze:Dziś dzień intensywnie wypełniony kocimi sprawami :roll: Wpierw po gazety do Redaf, potem Azyl, mizianko Florci, i wybór w Azylu dorosłego, wysterylizowanego, kolankowego, bardzo miziastego kota dla chętnego domku - co nie będzie łatwe. A tak w ogóle zastanawiam się jak to jest - przy ogromnej ilości kotów jaka jest ilość dorosłych kotów adoptowalnych :evil: bo nie jest to takie oczywiste.

Intensywność była :roll: Zaczęło się od krótkiej wizyty w Boliłapce, która była dłuższa niż planowana, bo za dużo znajomych Ciotek z miau okupowało krzesełka w poczekalni :D Do Redaf pojechałyśmy większą paką, bo dała się namówić Marcelibu /czy ja Ciebie musiałam namawiać :?: :?: :?: :D :D :D/ ze swoją bardzo rozmowną dzisiaj córcią :wink: Redaf okazała się być bardzo miłą osobą /jakby mogło być inaczej 8) /, z dwóch kotów dało się przyuważyć jedynie Rudasia bez uszek, koteczka nie zrobiła nam przyjemności swoim widokiem :( Wypiwszy kawę i pogadawszy przeładowałyśmy gazety z jednego samochodu do drugiego i pojechałam do Azylu. No i niestety - nie widziałam swojej ślepinki Florci nie było kiedy Obrazek
Ale mam dorosłego miziastego kocurka na zamówienie :roll: Zobaczcie
Obrazek Obrazek Obrazek

Cudo :lol:

barba50

[poprzednia][następna]