Sonia i Otis cz. IV...egipskie fotki str. 101

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 05, 2008 22:46

Wszystko już doczytałam i jestem pelna zachwytu, no fajnie mieliście.
Ja czasami mam wrażenie ,ze nie potrafię już być tylko we dwoje musi być Miki i musza być koty albo na odwrót muszą być koty i musi być Miki :wink:
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Czw lis 06, 2008 9:15

zunia pisze:Ja czasami mam wrażenie ,ze nie potrafię już być tylko we dwoje

A my ... cóż, mimo, że chcielibyśmy, by dzieciaki bawiły się równie dobrze, jak my, to nie mogliśmy nacieszyć się sobą...żadnych telefonów, maili, żadnych wieczornych spotkań czy podróży służbowych...i wiesz co, mówię do Piotrka: idż na rafę, jeśli chcesz, ja tu poczekam, a on na to...w domu tak się mijamy, to teraz chcę być z tobą cały czas, ty nie idziesz, ja nie idę :) i jak te papużki nierozłączki...nie wiem, czy będzie trwało to wiecznie, przecież już różnie bywało, ale teraz jest dobrze, po prostu dobrze i niech tak trwa, jak najdłużej...

Jeszze jednym się pochwalę...musimy wyglądać młodo, bo nikt z osoób, które nas poznały nie chciał wierzyć, że mamy trójkę dzieci, w tym najstarsze w gimnazjum...ktoś nawet skomentował, że musieliśmy zaczynać w przedszkolu :lol: Spróbję wrzucić dziś trochę fotek i zamknę wątek...

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Czw lis 06, 2008 10:22

Doczytałam wreszcie.
Ech, fajnie... piękna wyprawa.
A ja się zastanawiam, czy w ogóle potrafię być z kimś... i czy ktokolwiek potrafiłby być ze mną...
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw lis 06, 2008 22:57

Kicorek pisze:A ja się zastanawiam, czy w ogóle potrafię być z kimś... i czy ktokolwiek potrafiłby być ze mną...

Aga, nie znam twojej historii, ale to chyba nie tak... po prostu nie trafiłaś właśnie na Niego, a patrząc na swiat wokół...prosto nie jest...niestety...dlatego cały czas cieszę się każdym dniem...

izaA

Post » Czw lis 06, 2008 23:12

Obiecane fotki:

najpierw kocia - tatmtejsze koty sa orientami "z urodzenia" :lol:
Obrazek

Nasz hotel - widok z okna, nocny i dzienny:
Obrazek
Obrazek

Wyprawa nocna na górę Mojżesza, potem wschód słońca i...toaleta beduińska, obok "dziadek klozetowy"

Obrazek

Nasza plaża hotelowa z rafą:
Obrazek

przy basenie...podobno ładnie wyszłam na tym zdjęciu, sami oceńcie...
Obrazek

Mój kochany bodyguard, nikt nawet nie zaproponował ani pół wielbłada, żebym zostala arabską żoną :?
Obrazek

Mamy tylko dwa wspólne zdjęcia...aparat stał na murku, Piotrek miał niewiele czasu na skok do basenu:
Obrazek

W Il Merkato, stamtąd do Was pisałam:
Obrazek

Może ktoś wie, co to za drzewo?

Obrazek

Po zakupach, w naszym pokoju hotelowym:

Obrazek

I to by było na tyle...nie opaliłam się bardzo mocno, ale niektórzy zauważają, za to Piotrek się strzaskał na heban :lol:

Powoli odsypiam...szybko wracam do rzeczywistości :roll:

izaA

Post » Pt lis 07, 2008 12:13

Nikt nie ogląda naszych zdjęć :(

izaA

Post » Pt lis 07, 2008 12:47

Ja właśnie oglądam :lol:
superowe, widać jacy jesteście zakochani, no świetnie wyszliście na zdjeciach i bardzo ladne otoczenie sobie wybraliście, no pieknie tak, ze nie wim co napisać :?
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Post » Pt lis 07, 2008 13:07

Naprawdę to widać 8O dla mnie nic szczególnego się w nas nie zmieniło...dzieki za wpis, zunia...

izaA

Post » Pt lis 07, 2008 13:46

Jestem w pracy, więc oglądam 8)
Masz dłuższe włosy niż jak cię ostatnio widziałam :lol:

Wschód słońca z dziakiem klozetowym ciekawy :mrgreen:
W strojach regionalnych nawet wam do twarzy, ale znajomi by was przestali rozpoznawać ;)
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt lis 07, 2008 14:57

Stroje regionalne - to nasza pamiątka z podróży, Piotrek kolekcjonuje orientalne nakrycia głowy, tzn. zaczyna kolekcjonować, ma więc myckę żydowską, dwie arafatki i taką śmieszną arabską czapeczkę. Bardzo chciał mieć galabiję, a sklepikarz namówił nas na dwie :twisted: i ja też już mam...

Włosy są w trakcie zapuszczania, choć nie wiem, jak długo wytrzymam, na razie bardzo fajnie pojaśniały na tym słońcu...

izaA

Post » Pt lis 07, 2008 18:03

Ale ładnie mieliście, pięknie.
A Wy jak na fotosach reklamowych wyglądacie :D
Bardzo ładnie wyszłaś, bardzo.

Miłych wspomnień całe mnóstwo. Ech, chciałabym tak wyjechać. Może kiedyś? Kto wie co mnie jeszcze dobrego czeka :D
Ale jak jechać to we dwoje tylko jak najbardziej. Mimo naszego stażu nam też się to nie znudziło jeszcze.

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Pt lis 07, 2008 20:13

No też to miałam napisać, wyszłaś jak modelka.
Obrazek

zunia

Post » Pt lis 07, 2008 20:34

izaA pisze: Jeszze jednym się pochwalę...musimy wyglądać młodo, bo nikt z osoób, które nas poznały nie chciał wierzyć, że mamy trójkę dzieci, w tym najstarsze w gimnazjum...ktoś nawet skomentował, że musieliśmy zaczynać w przedszkolu :lol:

IzaA - bo Wy naprawdę nie wyglądacie na trójkę dzieci 8)
Zdjecia super :D To przy basenie rzeczywiście bardzo ciekawe i ślicznie wygladasz :D
Obrazek ObrazekObrazek
Ania + Sonia (06.2002-07.2014)+ Imbir (07.2002-11.2013) - Tocik (.... -09.2023) Aszka i Niuniuś
Nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... &start=675

Aniutella

Od: Czw sty 23, 2003 11:28

Post » Pt lis 07, 2008 20:38

Iza, wyszlas super :D a jakie piekne widoki, musi byc tam pieknie, szczegolnie noca :D
I na tym zdjeciu wspolnym w pokoju wygladacie jak szejk z zona :lol:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt lis 07, 2008 21:50

Aż sobie jeszcze raz obejrzałam :D

Co ciekawego dzieciom przywieźliście? :D

No i nic nie piszesz, jak koty? Tak po cichutku pytam bo aż się boję

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

[poprzednia][następna]