Patrolek pojechał do domu! U siebie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 07, 2008 13:55

Patrol się czuje jak na jego imię przystało. Jak go puszczam patroluje cały dom i wszystkie krówki.
Z Tasią się na razie w ogóle, ale to w ogóle nie dogadują :( Tasia go ze strachu obfucza jak diabli, a na niego to działa jak płachta na byka. Z Noreczką się już obwąchał dżo razy i było dobrze, ale przed chwilą chciał ją zaatakować. Trochę mnie to drażni, ale chyba to jeszcze u niego wynika ze strachu i niewiedzy jego statusu tutaj. Bo jak go wzięłam na ręce, to strasznie mu serduszko waliło. :(

Poza tym jest OK. W sumie dużo chodzi, wczoraj i dziś rano stawał na tylnych łapkach, gdy drapał róg kanapy :twisted: . Ładnie je, wchodzi do kuwetki, zakopuje, kupki są ok...
(cwaniaczek potrafi nawet jeść na leżąco. Wybiera łapką kawałki i wkłada do pysia. Zupełnie jak człekokształtne. :twisted: )
I bardzo go dziś zafascynowało okno, a raczej to, co się za nim dzieje. W sumie po czterech miesiącach w klatce...

Mam już dużo zdjęć. Muszę wstawić. Piękny to kot. I duży! Dlatego tatut się śmieje jak słyszy, gdy się zwracam do Patrola "mój malutki koteczku" "Patrolku malutki" :lol: :lol: :lol:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt lis 07, 2008 14:16

jakie dary uprzejmie przyjmuje pan kot od podgatunku zwanego człowiekiem? ;)
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pt lis 07, 2008 14:30

Mizianki na wszelki sposób! Cały jego pysio to jeden wielki czujnik miziankowy, po którego uruchomieniu włącza się system mrucząco-wibrujący "silnik ursusa ver.01". :twisted:
Poza tym na razie to on wybredny nie jest (w klinice był podobno na RC, u nas wcina i felixa i animondę).
I zdziumkał już dwie zabawki. Jedną myszkę tak obślinił, że gdyby była żywa na pewno by się utopiła! :lol:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Pt lis 07, 2008 14:32

:1luvu:
Obrazek
Obrazek

catalina

Od: Sob kwi 16, 2005 10:31

Post » Pt lis 07, 2008 14:45

Patrolek czuje się bardzo swobodnie. Na swój sposób (poza uciążliwymi łapkami) na pewno jest szczęśliwy:
ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek

Niedozwolone drapu-drapu :twisted: :
ObrazekObrazek

Jeszcze niejasne i niedopracowane relacje z Tasią:
ObrazekObrazek
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Pt lis 07, 2008 15:02

tufcio pisze:Aduśka, kocham Cię normalnie :1luvu: :1luvu: :1luvu: (choć nie tylko za Patrolka :lol: )
To kiedy mogę wpaść na inspekcję, zobaczyć, czy się kociastemu krzywda nie dzieje? :twisted:

Koniecznie wpadnij, bo moze jednak coś nie jest jak potrzeba :evil: Np. kocyk będzie w kolorze różowym, a nie niebieskim w serduszka :evil: :evil:

I zdaj relację, koniecznie!!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt lis 07, 2008 15:18

Kaprys2004 pisze:
tufcio pisze:Aduśka, kocham Cię normalnie :1luvu: :1luvu: :1luvu: (choć nie tylko za Patrolka :lol: )
To kiedy mogę wpaść na inspekcję, zobaczyć, czy się kociastemu krzywda nie dzieje? :twisted:

Koniecznie wpadnij, bo moze jednak coś nie jest jak potrzeba :evil: Np. kocyk będzie w kolorze różowym, a nie niebieskim w serduszka :evil: :evil:

I zdaj relację, koniecznie!!

Kocyk jest niebieski a nie różowy!
I nie w serduszka a w.... kotki! :P :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (zrobię foto-dokumentację, no!) :lol:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Pt lis 07, 2008 16:01

A miało być złośliwie i wrednie.... :evil:

:1luvu:

Kaprys2004

Post » Pt lis 07, 2008 17:30

czy jakies okreslone smaki tej paskudnej animondy? ;)
a kawior nie smakuje? ;)

xandra

Post » Pt lis 07, 2008 18:16

xandra pisze:czy jakies okreslone smaki tej paskudnej animondy? ;)
a kawior nie smakuje? ;)

A wiesz, że kiedyś próbowałam. :roll: Krówki wzgardziły :twisted:
(czy to możliwe, że dlatego, że do popicia nie podałam szampana? :wink: )

animonda jest paskudna, bo kupy po niej "śmierdzom", ale jaka pyszna mniam mniam :catmilk: (tzn. tak sądzę z obserwacji, sama nie próbowałam :lol: )

Kaprys2004 pisze:A miało być złośliwie i wrednie....

No dobra... Kuwetka za to jakaś nijaka. Nie w kwiatki, nie w serduszka i nie pachnie morską bryzą. Nie wiem, czy przejdzie przed komisją :P
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Pt lis 07, 2008 18:17

No... to Wielka Komisja będzie musiała bystrzej jakoś spojrzeć.. :twisted:

Kaprys2004

Post » Pt lis 07, 2008 18:18

Chciałam donieść, że Patrol jest cwaniakiem wysokiego lotu!
Miałam wyjść, więc planowałam zamknąć go w łazience. A ten klusek schował się pod łóżko! :twisted: Zdrowego kota ciężko stamtąd wyciągnąć, a z kulaskiem kochanym przecież się siłować nie będę.
No to jestem uziemniona, póki się kluch sam nie obudzi i nie wyjdzie... :roll:

:lol: :lol: :lol:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Pt lis 07, 2008 18:20

Kaprys2004 pisze:No... to Wielka Komisja będzie musiała bystrzej jakoś spojrzeć.. :twisted:

Nie prowokuj! :P Bo jeszcze założę kotom kokardki i haftowane papucie na łapki. :lol: :lol: :lol:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Pt lis 07, 2008 18:21

:lol: Nie kuś :lol:

Kaprys2004

Post » Pt lis 07, 2008 18:53

Ada, łodpowwiedz jak człek co koty lubiom, to nabendem :P

xandra

[poprzednia][następna]