Moderator: Moderatorzy
tufcio pisze:gratko,
ja to tak sobie myślę, że wklej dodatkowo zdjęcia wszystkich rzeczy, które dokładasz do pierwszego posta - żeby każdy wchodzący widział, że jest kilka przedmiotów do licytacji (bo na razie wygląda, że są tylko dwa).
I dużym ułatwieniem jest, jak pod zdjęciami wpisujesz aktualnie najwyższą kwotę licytacji (ale nie wszyscy tak robią, więc jak nie masz czasu to się tym nie zadręczaj w ogóle).
No i - brązowa bransoletka - 12 zł, czerwona + 2 zł
Edit: musiałam podbić cenę, bo mnie ktoś inny ubiegł...
kasia.grecja22 pisze:tufcio pisze:gratko,
ja to tak sobie myślę, że wklej dodatkowo zdjęcia wszystkich rzeczy, które dokładasz do pierwszego posta - żeby każdy wchodzący widział, że jest kilka przedmiotów do licytacji (bo na razie wygląda, że są tylko dwa).
I dużym ułatwieniem jest, jak pod zdjęciami wpisujesz aktualnie najwyższą kwotę licytacji (ale nie wszyscy tak robią, więc jak nie masz czasu to się tym nie zadręczaj w ogóle).
Tufcio- brązową to ja wzięłam za 10,00 zł. chwilę przed toba
kasia.grecja22 pisze:tufcio pisze:gratko,
Tufcio- brązową to ja wzięłam za 10,00 zł. chwilę przed toba
alareipan pisze:Nie wiem za ile teraz stoi...Ale dam z brazowa 20 zeta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości