Właśnie nie tylkoMarcelibu pisze:
Tylko jedną?.

Etam, odpocznie sobie chłopak, a my Mośce napiszemy usprawiedliwienie, O!Marcelibu pisze:Zresztą Moś na pewno nie może- JJ Mosia nie puści...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze: a my Mośce napiszemy usprawiedliwienie, O!
skaskaNH pisze:moś pisze:skaskaNH pisze: a my Mośce napiszemy usprawiedliwienie, O!
Moze lepiej nie
Nie, no, napiszemy, że pojechałaś jako opiekun młodzieży
moś pisze:Marcelibu pisze:skaskaNH pisze:moś pisze:skaskaNH pisze:Marcelibu pisze:skaskaNH pisze: (...) bo zapowiada mi sie weekend bez Miau
Jak to wytrzymasz???![]()
Będzie cięzkoAle za to będę sie oddawac innym nałogom
chetnie bym sie oddala razem z toba
Do jutra zdązysz sie jeszcze spakować
A koledzy będą zachwyceni, bo już mnie od dawna męczą, żebym jakąs koleżankę zabrała
Tylko jedną?. Zresztą Moś na pewno nie może
- JJ Mosia nie puści...
On mnie jeszcze wypchnie- komp sie zwolni na wieczor
skaskaNH pisze:moś pisze:W takiej roli juz bylam w Poznaniu na spotkaniach forumowych.Opiekowalam sie Mircea i Olinka- skutecznie
Ciekawa jestem, na czym ta skuteczność polegała?![]()
A pisząc młodzież miałam na myśli osobników płci przeciwnej
skaskaNH pisze:moś pisze:W takiej roli juz bylam w Poznaniu na spotkaniach forumowych.Opiekowalam sie Mircea i Olinka- skutecznie
Ciekawa jestem, na czym ta skuteczność polegała?![]()
A pisząc młodzież miałam na myśli osobników płci przeciwnej
skaskaNH pisze:Bo pewnie starała sie chronić koleżanki przed tym paskudnym, zgubnym alkoholem i sama go wypiłaMarcelibu pisze:
Nie jestem pewna, ale, jeśli dobrze pamiętam, chyba Mośka miała potowooornego kaca...
moś pisze:skaskaNH pisze:Bo pewnie starała sie chronić koleżanki przed tym paskudnym, zgubnym alkoholem i sama go wypiłaMarcelibu pisze:
Nie jestem pewna, ale, jeśli dobrze pamiętam, chyba Mośka miała potowooornego kaca...
Bład, kolezanki wypily- ja mialamn kaca. Jak zwykle
Dorota pisze:Wracamy do zycia!
skaskoNH, jestes?![]()
Koty glodne!
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 16 gości