Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:no ja to bym już chyba nogami przebierałamusisz wytłumaczyć gizmowi, że koniec bycia jedynakiem, będzie miał siostrzyczke
agul-la pisze:będzie miał z kim szaleć. u mnie jak kluska ma ochotę na czułości to oznajmia mi to krzykiem, drze się tak długo aż nie wezmę jej na ręce nie wycałuje itp.natomiast rychu jak go najdzie to po prsotu wskakuje mi na kolana albo brzuch jak leże, wali baranki, a potem rozkłada się jak długi i mam być zadowolona, że mi względy okazał
agul-la pisze:no to na pewno. będzie miał chłopak zajęcie. oby się polubiły tylko
agul-la pisze:heheh, moje kociska są leniwe jak ich mamuniafajny ten płaszcz, tzn kolor i podszewka już mi się podobają
ajszus pisze:Mm transport - z samej Czestochowy do Olecka jedna trasa, sama go wynalazlam - nauczycielka angielskiego w mojej grupie 3 latkow studiuje w Czestochowie i jezdzi tam co 2 tygodnie
vadee pisze:ale fajnie, masowe dokacanie wątkowe, Hihi, teraz Ty, kto nastepny?![]()
ajszus pisze:vadee pisze:ale fajnie, masowe dokacanie wątkowe, Hihi, teraz Ty, kto nastepny?![]()
HMmm, pomyslmy, TY kota wzielas, ja kota wzielam, kto zostaje ze świętej wątkowej trójcy? :>
vadee pisze:ajszus pisze:vadee pisze:ale fajnie, masowe dokacanie wątkowe, Hihi, teraz Ty, kto nastepny?![]()
HMmm, pomyslmy, TY kota wzielas, ja kota wzielam, kto zostaje ze świętej wątkowej trójcy? :>
Agul-la ma 2 (a ustalmy to sobie jako absolutne minimum)
Efreja ma 2
Oleeeeeeeeeesiaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 330 gości