Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puss pisze:zmiana tematu, że tylko 6 kotów w schr. dla psów, pilnie DT. tak to widzę. może by się znalazły takie domki.
anita5 pisze:Czy ktoś w Cieszynie lub okolicy lubi szmateksowe wyprawy i ma na nie czas? Z góry dziękuję za pomoc.![]()
anita5 pisze:
Fajnie byłoby, żeby ktoś na miejscu mógł poszperać w szmateksach i poszukać, czasem się trafiają jakieś swetry po 50 groszy, ja się postaram, tylko czasu brak...
Czy ktoś w Cieszynie lub okolicy lubi szmateksowe wyprawy i ma na nie czas? Z góry dziękuję za pomoc.![]()
Axa76 pisze:Mam starą kurtkę zimową do wywalenia, taką trochę mechatą... (wełna i wiskoza ) - ale nie wiem, czy to się nada?
anita5 pisze:anita5 pisze:
Fajnie byłoby, żeby ktoś na miejscu mógł poszperać w szmateksach i poszukać, czasem się trafiają jakieś swetry po 50 groszy, ja się postaram, tylko czasu brak...
Czy ktoś w Cieszynie lub okolicy lubi szmateksowe wyprawy i ma na nie czas? Z góry dziękuję za pomoc.![]()
Ktoś chętny do pomocy szmateksowej?
anita5 pisze:Wkrótce znowu będę robić akcję w szkole, to młodzież znowu coś przyniesie - jednak głównie to karmę dają i pieniądze, za którą kupujemy karmę.
Muszę się pochwalić, że ostatnio dostałam podziękowanie NA PIŚMIEod kierownictwa schronu, za pomaganie im. Młodzież była dumna.
![]()
anita5 pisze:Jakiekolwiek, byle bardzo tanie. I żeby były 'miłe' w dotyku.Albo jakieś kocyki, ręczniki, coś takiego. Dziękuję.
kalair pisze:anita5 pisze:Jakiekolwiek, byle bardzo tanie. I żeby były 'miłe' w dotyku.Albo jakieś kocyki, ręczniki, coś takiego. Dziękuję.
Kochana, a co się ceną przejmujesz?![]()
![]()
![]()
Spoko! Ja mam w sklepie fajny kocyk, jak będzie, ale to dopiero w przyszłym tyg, w środę, to wezmę. A jutro poszukam czegoś w jucie, albo na juwenii.
Potem dam Ci znać, i jakoś się umówimy.
amyszka pisze:Tobie i tym dzieciakom należy się....
anita5 pisze:kalair pisze:anita5 pisze:Jakiekolwiek, byle bardzo tanie. I żeby były 'miłe' w dotyku.Albo jakieś kocyki, ręczniki, coś takiego. Dziękuję.
Kochana, a co się ceną przejmujesz?![]()
![]()
![]()
Spoko! Ja mam w sklepie fajny kocyk, jak będzie, ale to dopiero w przyszłym tyg, w środę, to wezmę. A jutro poszukam czegoś w jucie, albo na juwenii.
Potem dam Ci znać, i jakoś się umówimy.
Fajnie. Tajemnicza sprawa z tym Twoim sklepem.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 659 gości