skaskaNH pisze: (...) bo zapowiada mi sie weekend bez Miau
Jak to wytrzymasz???

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Marcelibu pisze:skaskaNH pisze: (...) bo zapowiada mi sie weekend bez Miau
Jak to wytrzymasz???![]()
Będzie cięzkoAle za to będę sie oddawac innym nałogom
Marcelibu pisze:skaskaNH pisze:Marcelibu pisze:skaskaNH pisze: (...) bo zapowiada mi sie weekend bez Miau
Łooooooooo!!!Czy w północnej Polsce?
skaskaNH pisze:Marcelibu pisze:skaskaNH pisze:Marcelibu pisze:skaskaNH pisze: (...) bo zapowiada mi sie weekend bez Miau
Łooooooooo!!!Czy w północnej Polsce?
NieeeeeTamto już jest (stety lub niestety) tylko historią. Tym razem zupełnie odwrotny kierunek
skaskaNH pisze:Marcelibu pisze:skaskaNH pisze: (...) bo zapowiada mi sie weekend bez Miau
skaskaNH pisze:Monia - no właśnie doszłam do wniosku, że trzeba iść do przodu i nie patrzeć za siebie... cokolwiek to miałoby oznaczać
A tak w ogóle patrzę i własnym oczom nie wierze - 97 strona![]()
Kiedy to zleciało??
Trza będzie szykować szampana, bo coś mi sie zdaje, że jak wrócę, to będziemy setuchnę świętować
moś pisze:skaskaNH pisze:Marcelibu pisze:skaskaNH pisze: (...) bo zapowiada mi sie weekend bez Miau
chetnie bym sie oddala razem z toba
skaskaNH pisze:moś pisze:skaskaNH pisze:Marcelibu pisze:skaskaNH pisze: (...) bo zapowiada mi sie weekend bez Miau
Do jutra zdązysz sie jeszcze spakować
A koledzy będą zachwyceni, bo już mnie od dawna męczą, żebym jakąs koleżankę zabrała
Marcelibu pisze:skaskaNH pisze:moś pisze:skaskaNH pisze:Marcelibu pisze:skaskaNH pisze: (...) bo zapowiada mi sie weekend bez Miau
Do jutra zdązysz sie jeszcze spakować
A koledzy będą zachwyceni, bo już mnie od dawna męczą, żebym jakąs koleżankę zabrała
Tylko jedną?. Zresztą Moś na pewno nie może
- JJ Mosia nie puści...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 69 gości