moś pisze:Jest na TVn- zobacz- papa
fajnie

lecę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Trawko, zerknęłam do tego watku,ale nie znam go, i to schronisko jest mi zupełnie nieznane..![]()
Myślałam,że o jakieś inne Ci chodzi. Wiesz,o czym myślę.
dobrze myslisz![]()
o tym wiadomym ,co Ci kiedys pisalam
Taaak?!Ale ta nazwa..Nie wiedziałam..
nazwa jest od niedawna
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Trawko, zerknęłam do tego watku,ale nie znam go, i to schronisko jest mi zupełnie nieznane.. :roll:
Myślałam,że o jakieś inne Ci chodzi. Wiesz,o czym myślę. :wink:
dobrze myslisz :wink:
o tym wiadomym ,co Ci kiedys pisalam :wink:
Taaak?! 8O Ale ta nazwa..Nie wiedziałam.. :roll:
nazwa jest od niedawna 8)
O qrczę..no to afera..Muszę dokładniej poczytać. Jakoś tak te osoby,które tam się odzywają nie kojarzyłam a z tym przytuliskiem..
moś pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Przepraszam- czy tu pija?
no ,nie wiem![]()
![]()
![]()
jeszcze nic nie polali![]()
![]()
Lali! Tylko wszyscyście się wypięli!
Bo waty czytali i JJtow witali z pracyżycie..
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Trawko, zerknęłam do tego watku,ale nie znam go, i to schronisko jest mi zupełnie nieznane..![]()
Myślałam,że o jakieś inne Ci chodzi. Wiesz,o czym myślę.
dobrze myslisz![]()
o tym wiadomym ,co Ci kiedys pisalam
Taaak?!Ale ta nazwa..Nie wiedziałam..
nazwa jest od niedawna
O qrczę..no to afera..Muszę dokładniej poczytać. Jakoś tak te osoby,które tam się odzywają nie kojarzyłam a z tym przytuliskiem..
no coz![]()
prawda zawsze wyjdzie na wierzch
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Wiesz, kalair.. No przyjemność średnia, jak się nie kontaktuje i ma mega kaca dnia następnego
ale mam za sobą parę zakrapianych 18-nastek.. na skraju nigdy nie byłam, ale źle z powodu wstawienia też mi nie było.. było śmiesznie w zasadzie, bo towarzystwo moje trzeźwe też nie było.. Ale swoje, znane, lubiane
Kochana,wstawiona będziesz zazwyczaj,jak wypijesz jakąś tam ilość,bo to alkohol!![]()
Normalne.
![]()
No,w domu,miłym znanym towarzystwie, to też co innego, niż totalnie się upić w lokalu np. Z drugiej strony-problem w tym,że alkohol wyzwala-przynajmniej u niektórych -brak jakichkolwiek hamulców..
No.. niektórym się włącza sydrom "pokochaj mnie" i kleją się jak jasny pierun( nie mówiąc o tych, co się awanturują i takie tam..
)
czemu królowa wnerwiona z lekka ?
gratka pisze:Witam
Czy my też możemy się dołączyć do wątku?Gratka co prawda po operacji została bez połowy futra, ale nadal jest śliczną szylkretką. Pozdrawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 421 gości