Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:To ja się pozachwycam koteczkami i oznajmię, że szczura ikeowego moje nie posiadają.
ekoto pisze:A...i kot mojej koleżanki też ma takiego- co Ty na pomysł wątku- właściciele ikejowskich szczurów
moś pisze:Georg-inia pisze:gdzie masz tego wąta, bo ja już głupia jestem, był, zniknął, znów jest...
Poszukaj- dla ulatwienia nie ja jestem autorka, to tez ciekawe socjologicznie
u mnie scure jest czasem Mitsiański, do pokopania, a czasem ogon scurski jest Victoriański, do pogryzaniaskaskaNH pisze:ekoto pisze:A...i kot mojej koleżanki też ma takiego- co Ty na pomysł wątku- właściciele ikejowskich szczurów
O, właśnie, bardzo dobry pomysł![]()
Moje oswajały sie ze scurem pare godzin, poźniej im sie znudziło, teraz interesują sie nim tylko Kuba i Nusia.
mogeu sie podpiac pod ten spostrzeżeń?skaskaNH pisze:moś pisze:Georg-inia pisze:gdzie masz tego wąta, bo ja już głupia jestem, był, zniknął, znów jest...
Żadne tam wyparcie, tylko niektórzy są tak leniwi, że nawet wąta trzeba za nich zakładać
skaskaNH pisze:behemotka pisze:Badań nad miauowiczami nie przeprowadzono![]()
Może to i lepiej?
Behemotka, właśnie mi uświadomiłaś, że mam pierwsze objawy
skaskaNH pisze:Georg-inia pisze:
łorany, to ze mną już źleco prawda odwyk zrobiłam przez weekend, ale za to teraz siedzę i doczytuję jak leci
![]()
ale warto było - fotki burych i nie tylko cudniaste
A pościeli?![]()
A co do tych objawów - to ja mam podobnie, przez ostatnie tygodnie nie zawsze miałam czas w wekeendy posiedziec na forum - pamietam wiec, jaka zła bylam, kiedy w pracy musiałam coś robić, zamiast doczytywac zaległości![]()
Podobnie było dzisiaj... jak na złość sporo do zrobienia
pluszak pisze:mogeu sie podpiac pod ten spostrzeżeń?skaskaNH pisze:moś pisze:Georg-inia pisze:gdzie masz tego wąta, bo ja już głupia jestem, był, zniknął, znów jest...
Żadne tam wyparcie, tylko niektórzy są tak leniwi, że nawet wąta trzeba za nich zakładać
nieprawda. pilnuje. niczym piesmoś pisze:pluszak pisze:mogeu sie podpiac pod ten spostrzeżeń?skaskaNH pisze:moś pisze:Georg-inia pisze:gdzie masz tego wąta, bo ja już głupia jestem, był, zniknął, znów jest...
Ty nie badz plauszak taka do przodu bo ci wata zamkne.Tego co go nie pilnujesz
pluszak pisze:nieprawda. pilnuje. niczym piesmoś pisze:pluszak pisze:mogeu sie podpiac pod ten spostrzeżeń?skaskaNH pisze:moś pisze:Georg-inia pisze:gdzie masz tego wąta, bo ja już głupia jestem, był, zniknął, znów jest...
Ty nie badz plauszak taka do przodu bo ci wata zamkne.Tego co go nie pilnujeszDudyś
skaskaNH pisze:Witaj Kociamko
Buziaki zaraz Maciejowi przekaże![]()
Wpadam tylko na chwile, przywitać sie, zaraz muszę lecieć do pracy. Ciekawe, czy dziś będzie można spokojnie na forum posiedzieć w czasie pracy?![]()
Pasowałoby troche nadrobić, bo zapowiada mi sie weekend bez Miau
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 75 gości