Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Serniczek pisze:a jak Norcia???
kosma_shiva pisze:Zowisia pisze:agalka pisze: /.../ A ja zaraz zbieram sie do Zowisi na oględziny Rysiaków![]()
Mam nadzieję że nie spóźnie się
![]()
Wizyta bardzo mila, udana ..Zlotko bardzo przyjaznie i spokojnie zareagowal, i jest ustalone, ze w najblizszy wtorek jedzie do Domku Stalego ! Oj Bazyl sie ucieszy na pewno, ze bedzie mial kumpla
Platynka chyba tez tego samego dnia wyruszy na swoje wlosci do Warszawy, gdzie juz jej oczekuja.
Dziekujemy Agalko !
zo
cudownie Zowisiu, az Ci zazdroszcze...
a moich burasiów ciągle nikt nie chce
Cincian stoi właśnie w gigantycznej kolejce w Krakvecie, bo Kminek znowu kicha okropnie![]()
Tola i Pola - fajne imionka
Czy to Cincian wymyślił ??
kosma_shiva pisze:Serniczek pisze:a jak Norcia???
a dziękujemy, lepiej juz.
Pojechała dzis co prawda z Kminkiem i Krzyśkiem na wizyte, ale bardziej zapobiegawczo juz.
Pupa krzywa, ale się goi, głoski rosną, juz w zasadzie nie kicha nawet
Serniczek pisze:wyczytałam na jakims wątku,ze na drogi oddechowe i kk bardzo dobrze działa lek summamed.Znacie???? Ja dostawałam dla mojej kici Mufki-Ronaxan.Tez pomaga szybko i skutecznie.Ale summamedu nie znam a czytam,że bardzo polecany.Może cos wiecie albo Wam sie ta wiedza przyda do wypróbowania?
Zowisia pisze:agalka pisze: /.../ A ja zaraz zbieram sie do Zowisi na oględziny Rysiaków![]()
Mam nadzieję że nie spóźnie się
![]()
Wizyta bardzo mila, udana ..Zlotko bardzo przyjaznie i spokojnie zareagowal, i jest ustalone, ze w najblizszy wtorek jedzie do Domku Stalego ! Oj Bazyl sie ucieszy na pewno, ze bedzie mial kumpla
Platynka chyba tez tego samego dnia wyruszy na swoje wlosci do Warszawy, gdzie juz jej oczekuja.
Dziekujemy Agalko !
zo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek, Silverblue, włóczka, Wojtek i 39 gości