[wystawa]-Bydgoszcz 20-21.09.2008 + Show NEM i EC/EP

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Wto wrz 23, 2008 15:58

Dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz !!! :P
Obrazek

CZANKRA

Od: Pt sty 13, 2006 0:36

Post » Wto wrz 23, 2008 15:58

Brawa dla organizatorów , kotów i ich właścicieli ,
może można wypisać wszystkich właścicieli tych przepięknych kotów

madziara

Od: Sob mar 12, 2005 21:42

Post » Wto wrz 23, 2008 17:16

Było super, bardzo mi się podobało. :)) I ogólnie jestem zadowolona, debiut się udał :). Pozdrowionka, brawa, gratulacje dla wszystkich :)

Agnieszka82

Od: Pon lip 14, 2008 16:27

Post » Wto wrz 23, 2008 19:01

Cat Club Bydgoszcz pisze:świeżo upieczona DSM-ka kotka norweska leśna EC Lara Leśny Łowca*PL DSM, DM

Dzięki Paulina za tak mile zorganizowany Show. Winko się chłodzi, ale nie wiem czy doczeka do Poznania, do którego mam nadzieję, że przyjedziesz. Będziemy wtedy oficjalnie świętować 8)

A nasza Lara vel Larysa to pierwsza kotka norweska leśna w Polsce z tytułami DSM i DM.

Dziekujemy też Darii, że tak pięknie pokazała nam Larę w panelu, co widać na załączonym zdjęciu autorstwa lrafała - dzięki wielkie :)

Obrazek

A u nas rośnie nowa gwiazda Jericha i mamy nadzieję, że pójdzie śladem ciotki Lary. W Bydgoszczy w sobotę była najlepszym kociakiem kategorii II.

Wystawa w Bydgoszczy będziemy zawsze pamietać 8)
Obrazek

Madzik

Od: Wto gru 09, 2003 21:36

Post » Wto wrz 23, 2008 20:48

Cat Club Bydgoszcz pisze:Podziękowania

Dziękujemy serdecznie wszystkim hodowcom...
Nevom ..
Europa Championom i Europa Premiorom ...
Dziękujemy sędziom...
Dziękujemy Pani Irenie Nalewaj, która wraz z Olkiem i Rafałem Lewandowskim fachowo i sprawnie obsługiwali sekretariat wystawy, Panu Markowi Chadajowi za prowadzenie Best in Show, Marzence Włodarskiej, szefowej stewardów, za wspaniałą jak zwykle opiekę nad ringiem i stewardami oraz stewardom za piękne prezentowanie kotów w Best in Show i pomoc sędziom.
Dziękujemy również mieszkańcom Bydgoszczy....
Dzięki wielkiemu zaangażowaniu organizatorów wystawy - członków Cat Club Bydgoszcz ....
Dziękujemy i zapraszamy do Bydgoszczy....

.....Dziwnie jakoś.... 8O 8O 8O
To Neva Club w niczym nie brał udziału? Nie pomagał w organizacji? 8O

Cat Club Bydgoszcz pisze:ps. W osobnych postach zostaną przedstawione wyniki Best of Best, konkursów i Special Shows.

To ja poproszę o wyniki Show Neva Masquerade. Jestem bardzo ciekawa, które koty wygrały.

dorozd

Od: Sob maja 26, 2007 22:31

Post » Wto wrz 23, 2008 22:08

Oficjalne podziękowania dla Neva Clubu za nieocenioną pomoc i udział w organizacji Special Show Neva będą w poście poświęconym temu Show.

Prosimy o cierpliwość, organizatorka Show ze strony Cat Club Bydgoszcz, była też jedną z głównych organizatorek całej wystawy, a jak wszyscy którzy byli już kiedyś zaangażowani w organizację Międzynarodowej wystawy na około 300 kotów wiedzą, że pracy jest mnóstwo, a po wystawie pierwsze dni poświęcane są na odpoczynek i powrót do spraw codziennych, które poszły na bok długo przed samą wystawą - tak by wszystko było świetnie zorganizowane, sprawy wystawowe są priorytetem.

CCBydg. pozdrawia serdecznie wszystkie Nevy, ich właściceli oraz miłośników i prosi o odrobinkę cierpliwości i wyrozumiałości :wink:

--------------------------------------------------------------------------------------------------

SKŁADAMY również serdeczne PODZIĘKOWANIA forumowiczom miau.pl oraz schronisku dla zwierząt w Bydgoszczy i "Animalsom" za udział w wystawie i promocję naszych naważniejszych i najbardziej potrzebujących bezdomnych mruczków bez szlachetnego pochodzenia, ale równie pięknych i wspaniałych!

Mamy nadzieję, że po wystawie wiele tych najbardziej potrzebujących kotów domowych, znajdzie nowy, ciepły i kochający dom i tych jedynych swoich Dużych, którym będą mogły podarować to co mają najpiękniejsze swoje bezgraniczne oddanie, miłość i wdzięczność za danie im nowej szansy na lepsze życie :D

Wśród Naszych klubowiczów są już takie osoby, mamy nadzieję, że wiele osób pójdzie w ich ślady i jako towarzysza dla kota rasowego z rodowodem sprawią przyjaciela w postaci kota domowego. :wink:
Obrazek

Cat Club Bydgoszcz

Od: Wto lip 22, 2008 19:21

Post » Śro wrz 24, 2008 9:21

Cat Club Bydgoszcz pisze:Oficjalne podziękowania dla Neva Clubu za nieocenioną pomoc i udział w organizacji Special Show Neva będą w poście poświęconym temu Show.

No to świetnie, bo bardzo niezręcznie wyszło.
Na wyniki czekam więc z niecierpliwością! :D

dorozd

Post » Śro wrz 24, 2008 13:19

Przyłączę się do podziękowań .
Gorące podziekowania dla osoby , ktora trzymała w bisach moją ragdollkę - wiem , ze nie bylo jej łatwo (sorki , ale nie znam imienia :oops: )
bo to płaczka i wiercidupa - jeszcze raz dziekuje :)
Obrazek
Obrazek

Kikee

Od: Czw sty 26, 2006 17:14

Post » Śro wrz 24, 2008 13:52

Madzik pisze:
Cat Club Bydgoszcz pisze:świeżo upieczona DSM-ka kotka norweska leśna EC Lara Leśny Łowca*PL DSM, DM

Dzięki Paulina za tak mile zorganizowany Show. Winko się chłodzi, ale nie wiem czy doczeka do Poznania, do którego mam nadzieję, że przyjedziesz. Będziemy wtedy oficjalnie świętować 8)

A nasza Lara vel Larysa to pierwsza kotka norweska leśna w Polsce z tytułami DSM i DM.

Dziekujemy też Darii, że tak pięknie pokazała nam Larę w panelu, co widać na załączonym zdjęciu autorstwa lrafała - dzięki wielkie :)

Kochana Nie ma za co :D To był zaszczyt :D:D w Poznaniu Pijemy Sukces !! :twisted:

Dariuszka

Od: Śro maja 21, 2008 14:38

Post » Sob lis 01, 2008 18:00

opóżnione foty z Show Neva http://picasaweb.google.pl/najmysia/Bydgoszcz# Obrazek
i wyniki, bo widzę że dotąd ich nie ma:
Najlepszy Kocur/Zwycięzca Show - I'lushka Assolada Nevskoye Chyudo /wł.
Maria Lubawy CCBydgoszcz
Najlepszy kastrat - Dorofiej Słońce Sajan*PL /wł. Marlena Labuda DCC
Najlepsza kotka dorosła - Bubulina Noa Noa*PL /wł. Marzena Radziemska DCC
Młodzież 3-6 Luck z Galerii*PL /wł. Grażyna Dziedzic Felis Posnania
Młodzież 6-10 Chantal Perełka*PL /wł. Joanna Kruk CC Bydgoszcz
Kot Publiczności (kotka) - Demi /wł.Krzysztof Grądzielewski Felis
Posnania

BIVy:
Otwarta: Guliane Koteria*PL /wł. Jagoda Skrzypek CCL
Kastraty: Dorofiej Słońce Sajan*PL /wł. Marlena Labuda DCC
Młodzież: Jula Viva Klarysa*PL wł. Wioletta Nowak DCC

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Śro lis 05, 2008 16:46

Cat Club Bydgoszcz pisze:Oficjalne podziękowania dla Neva Clubu za nieocenioną pomoc i udział w organizacji Special Show Neva będą w poście poświęconym temu Show.

w ktorym temacie znajde ten post?

Dobrze, ze mamy Najmysie, bo show nev przeminal by bez jakiegokolwiek echa, a szkoda.
A cierpliwi jestesmy chyba juz az nadto :wink:
Obrazek

Carmi

Od: Czw lut 15, 2007 13:39

Post » Śro lis 05, 2008 18:37

Przepraszamy bardzo za opóźnienie i pominięcie Neva Clubu w podziękowaniach, co zaraz zostało uzupełnione w ogólnych podziękowaniach.
Wkład Neva Clubu w organizację był ogromny i nieoceniony. Osobno bardzo serdecznie dziękujemy wszystkim członkom Neva Clubu za współpracę, pomoc i zaangażowanie!
Wyniki show zostały oczywiście opublikowane na stronie klubu organizującego wystawę CCBydgoszcz już dawno temu, na forum umnkęło gdzieś w życiu codziennym i nie zostały zamieszczone, za co przepraszamy.

Wielkie podziękowania składamy dla NevaClubu, właścicieli, hodowców, miłośników i oczywiście samych kotów. Bez Was wielkie święto kotów syberyjskich Neva Masquarade by się nie odbyło!
Juz po raz drugi zostało zorganizowane przez Cat Club Bydgoszcz i Nevaclub Special Show tych wyjątkowych kotów.
Cieszymy się, że udało się tak zorganizować by była świetna zabawa, mnóstwo nagród i mamy nadzieję dużo wspaniałych wspomnień uczestnikówe na długo po show.
To jedna z nielicznych okazji w roku by zobaczyć tyle niezwykłych kotów Neva w jednym miejscu.

Wyniki Special Show Neva:

Najlepszy Kocur/Zwycięzca Show:
106. I'lushka Assolada Nevskoye Chyudo E.CH.(WCF)
wł. Maria Lubawy CCBydgoszcz

Najlepszy kastrat:
119. Dorofiej Słońce Sajan*PL - wł. Marlena Labuda DCC

Najlepsza kotka dorosła:
113. Bubulina Noa Noa*PL - wł. Marzena Radziemska DCC

Kocięta 3-6:

250. Luck z Galerii*PL - wł. Grażyna Dziedzic Felis Posnania

Młodzież 6-10:
125. Chantal Perełka*PL - wł. Joanna Kruk CC Bydgoszcz

Kot Publiczności (kotka):
112. Demi - wł.Krzysztof Grądzielewski Felis Posnania

BIVy:

Otwarta: 117. Guljane Koteria*PL - wł. Jagoda Skrzypek CCL
Kastraty: 119. Dorofiej Słońce Sajan*PL - wł. Marlena Labuda DCC
Młodzież: 124. Jula Viva Klarysa*PL - wł. Wioletta Nowak DCC

Dziękujemy jeszcze raz wszystkim za wspólna pracę i pomoc w organizacji i gratulujemy serdecznie zwycięskim kotom!
Ostatnio edytowano Czw lis 06, 2008 9:57 przez Cat Club Bydgoszcz, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Cat Club Bydgoszcz

Od: Wto lip 22, 2008 19:21

Post » Śro lis 05, 2008 21:19

Milczę, choć język mnie świerzbi.... :D :D

dorozd

[poprzednia]