Ehe

Faktycznie ujęcie Tematu podobne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monostra pisze:Biedakowi przeszkadzają chyba te żaluzje w wypatrywaniu, powinien je skrócić![]()
Szkoda, że już ostatnie zdjęcia. Chyba czas na jakąś delegację Rankina.
umi, pamietasz 1 wątek Pluszona?Fri pisze:Monostra pisze:Biedakowi przeszkadzają chyba te żaluzje w wypatrywaniu, powinien je skrócić![]()
Szkoda, że już ostatnie zdjęcia. Chyba czas na jakąś delegację Rankina.
a może, ..., ekhe, ekhem,... przyłapać ich inflagranti razem w czułych objęciach?no, chyba że redaf takich ujęć robić nie umi ...
i zdjęcia redafa, znaczy ludzia. z objęciamiFri pisze:co mam niepamiętać?ruda kotka, w dodatku w ciąży...
mhm, sieu rozwineła. niczym lilija. we varię wrzosowąFri pisze:zgodnie z założeniami ewolucji redaf powinna się od tego czasu rozwinąć...byśmy se popatrzyły, pluszaq, oj byśmy...
![]()
pluszak pisze:mhm, sieu rozwineła. niczym lilija. we varię wrzosowąFri pisze:zgodnie z założeniami ewolucji redaf powinna się od tego czasu rozwinąć...byśmy se popatrzyły, pluszaq, oj byśmy...
![]()
wrzosowego. o zapachu KoćFri pisze:pluszak pisze:mhm, sieu rozwineła. niczym lilija. we varię wrzosowąFri pisze:zgodnie z założeniami ewolucji redaf powinna się od tego czasu rozwinąć...byśmy se popatrzyły, pluszaq, oj byśmy...
![]()
niczym rolka...
możliwe. pierwszy plan nieostryKicorek pisze:redaf zrobiła te zdjęcia żaluzjowe?![]()
Niemożliwe
Słusznie. Raz u mnie, raz u ciebieRankin79 pisze:W domu pojawiła sie nagle jak trup z szafy pani E. i teraz mam w domu bez przerwy czysto do nieprzytomności, co mnie wnerwia.
muszę wprowadzić jakiś harmonogram wizyt![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Kankan i 67 gości