Pomoc dla Gratki - złamany trzon kręgu kręgosłupa

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lis 04, 2008 22:37 Pomoc dla Gratki - złamany trzon kręgu kręgosłupa

Witam
Trafiłam dzisiaj na ta stronę z innego forum w związku z moją kicią. Gratka złamała kręgosłup tydzień temu skacząc z kanapy. Wiem, wydaje się to dziwne dla wielu osób - przecież koty maja kręgosłup jak z gumy. Nasza kicia niestety ma odwapnione kości, jeszcze nie wiadomo czy powodem są geny czy zła dieta. Na innym wątku chciałabym dokładnie opisać całą tą sytuację...
Widząc, że są zamieszczane tutaj różne tematy wpadłam na pewien pomysł...
Leczenie Gratki pochłonęło już ponad 1000zł, a ponieważ zajmuję się od czasu do czasu robieniem biżuterii zaczęłam sprzedawać ją na Allegro. Pieniądze jakie z tego będą chcę przeznaczyć właśnie na wykorzystanie każdej możliwości żeby kicię wyleczyć.
Być może któraś z was będzie czymś zainteresowana...
Obydwie będziemy ogromnie wdzięczne chociaż za zainteresowanie. Jeżeli wiesz coś co mogłoby pomóc w przywróceniu jej do sprawności to zapraszam do kolejnego wątku.
Dla zainteresowanych mogę przesłać zdjęcia i dokumenty związane z leczeniem oraz zdjęcia Gratki.

To jest adres strony, na której zamieszczałam swoje prace:
www.delicious-handmade.republika.pl
lub
www.delicious_handmade.republika.pl

a to link do przedmiotów na Allegro:
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6604127

Pozdrawiam
GRATKA
ObrazekObrazek

gratka

Od: Wto lis 04, 2008 21:15

Post » Śro lis 05, 2008 1:07

podniosę 8)
Kresia...[*]

shenra

Od: Pon paź 20, 2008 21:44

Post » Śro lis 05, 2008 10:45

Gratka, to są cudowne, prześliczne rzeczy. Zrób z nich bazarek tu na miau na pewno pójdą. Trzymamy kciuki za kicię:)

kasia.grecja22

Od: Pt wrz 26, 2008 15:56

Post » Śro lis 05, 2008 13:04

Sliczne! Zrob bazarek na miau... tu jest wiele milosniczek ladnej bizuterii... lacznie ze mna :wink:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Śro lis 05, 2008 13:14

Sliczne! Zrob bazarek na miau... tu jest wiele milosniczek ladnej bizuterii... lacznie ze mna :wink:

alareipan

Post » Śro lis 05, 2008 13:17

alareipan pisze:Sliczne! Zrob bazarek na miau... tu jest wiele milosniczek ladnej bizuterii... lacznie ze mna :wink:

Ja tez:) Własnie "się biję" o 2 pary kolczyków :) :oops:

kasia.grecja22

Post » Śro lis 05, 2008 14:22

Dziewczynki mogłybyście podpowiedzieć mi jak mam to zrobić? Tzn zrobic bazarek, bo jestem zielona. :oops: ?
GRATKA
ObrazekObrazek

gratka

Post » Śro lis 05, 2008 14:25

Ja tez nie ekspert, ale wg. mnie te cudeńka, które robisz sfotografowac, ustalic jakąś cenę, od której rozpoczynamy licytację i wrzucić na bazarek. Masz naprawdę rewelacyjne rzeczy. Podziwiam szczerze ja mam manualnie 2 lewe ręce:( Czuję że zbankrutuję u Ciebie:) Aha i pamietaj podaj link do wątku o kotku, dla którego pójdą pieniażki albo opisz kotka przy licytacji. To tyle ode mnie. technicznie moze jakieś bardziej doswiadczone ciocie ci podpowiedzą:)

kasia.grecja22

Post » Śro lis 05, 2008 14:25

Aha czy do tej bransoletki co masz na stronie, tej droższej cappuciono, czy jak jej tam (co mozna powiększyć zdjecie) byłyby mozliwe kolczyki? Jest cudna:))))))))

kasia.grecja22

Post » Śro lis 05, 2008 15:10

Wiesz co, obawiam sie, że kamienie do tej bransoletki nie są już dostępne i był to jednorazowy wypust :( ale poszukam jutro i dam znać, bo dzisiaj wkuwam do kolokwium z dermatologii :roll:
Pozdrawiam
GRATKA
ObrazekObrazek

gratka

Post » Śro lis 05, 2008 15:52

gratka pisze:Wiesz co, obawiam sie, że kamienie do tej bransoletki nie są już dostępne i był to jednorazowy wypust :( ale poszukam jutro i dam znać, bo dzisiaj wkuwam do kolokwium z dermatologii :roll:
Pozdrawiam

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: jak nie teraz to moze za jakioeś kilka tygodni coś podobnego wpadnie ci w oko, mozę jakieś bardzo podobne kamienie sie trafią. Ja to potrzebuje na ok. kwiecień- maj. Powodzenia na kole:)

kasia.grecja22

Post » Śro lis 05, 2008 16:51

Gratka podaje moj przepis:

1. robisz zdjecia malej rozdzielczosci
2. Wchodzisz tu:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=36202

i wrzucasz zdjecia na
stronke http://www.upload.miau.pl/ (b. proste, naciskasz BROWSE, szukasz zdjecia na Twoim komputerze i naciskasz WYSLIJ - w ramce na dole pojawia ci sie gotowy kod do wklejenia na forum. Mozesz kilka zdjec wrzucic kolejno, bo kody nie znikaja, a potem sobie przekopiowac do postu calosc.

3. Wchodzisz na KB i klikasz NOWY POST. Piszesz na kogo, wklejasz link do watku lub opisujesz sytuacje kotka, ale link bedzie lepszy.

4. I czas na fanty. Wklejasz kod (ten z ramki, ktory Ci wyjdzie na http://www.upload.miau.pl/), on po wyswietleniu bedzie zdjeciem. POotem opis produktu i cene wywolawcza

NP.

NR 1
XXXXXXXXXXXXX - tu ma byc ten kod zdjecia
Kotek z porcelany. Cena wwywolawcza: 1 milion dolarow

5. Podajesz ile dni trwa licytacja. Naciskasz sobie PODGLAD (jest taki przycisk przy WYSLIJ, jak piszesz post, sprawdzasz, czy ok. WYSLIJ i juz.

Mama nadzieje ze nie zagmatwalam

:wink:

alareipan

Post » Czw lis 06, 2008 11:07

Dzięki. Zaraz jak znajdę trochę więcej czasu to wezmę się za to. :D
GRATKA
ObrazekObrazek

gratka

Post » Czw lis 06, 2008 11:09

gratka pisze:Dzięki. Zaraz jak znajdę trochę więcej czasu to wezmę się za to. :D

Jak koło? Jak bedziesz miała bazarek- pierwsza sie zgłaszam. Jak kicia? Załozyłas jej wątek na forum w kotach?

kasia.grecja22

Post » Czw lis 06, 2008 11:16

Ale sliczne slicznosci :D :D :D Szybciutko bazarek prosimy :dance2:
Do serca przytul psa, weź na kolana kota...

elfiątko

Od: Sob paź 18, 2008 18:12

[następna]