hihi kaśka ja specjalnie wołam gdańska w sposób brutalny i drastyczny i widzę, ze efekt jest!!!!!!!! w końcu się pokazałyście!!!!!!

mam czasem wredne pomysły, ale nie znaczy, że nie są skuteczne hahahahhah! bo was mam ptaszki w końcu w garści!!!!!!!! no co ty, nie wyznaczamy, żadnych barier i podziałów...spoko- wszystkie koty nasze są!
aga marczak- sory ale do kotiki też nie pisałam na PW- BO WIEM, ŻE WY MIAŁYŚCIE OSTATNIO ZAKOCENIE Z SZEROKIEJ, więc nie śmiałam.........
ale cudwonie, że chcesz się do nas przyłączyć!!!!!!! dobre wieści: jutro będzie konto!!!!!!!! złe - na moje nazwisko

hehehhe- żarcik- nie przeszkadza wam to? ale izabella i yammayca będą stały na straży konta niczym cerbery broniące piekielnych bram
yammayca zakładaj bazę danych i to już!!!!! to działa!!!!!!!! sama wiesz, że z mijej nieudolnie skleconej bazulinki poszło już pare futer

ale jak ty załozysz szmerki- bajerki- tabelki, to oddam ci wszystkie swoje koty heheeh, bo moja baza danych to taka ala- bieda...ja jestem komputerowy matołek, i robię, tak jak umiem

ale bynajmniej z sercem i skutecznie, podobno bajere tez mam jak ludziska dzwonią...ale nie będe sie juz wychwalać
a teraz hymn pochwalny do naszej koleżanki, posiadaczki 24 kotów:
KOBIETO SERCA WIELKIEGO, PO ŚMIERCI BÓG OTWORZY CI NIEBO;
A KOCIE SKRZYDLATE ANIOŁY, BĘDĄ ŚPIEWAŁY CI SWOJE MRUCZOŁY,
W MLEKU BĘDZIESZ KOCIM KĄPANA, A WHISKAS- ZAMIAST SZAMPANA,
KITEKATEM BĘDZIESZ CZĘSTOWANA I ROYALEM OBRZUCANA!!!
KUWETY SAME BĘDĄ SIĘ OPRÓŻNIAŁY, A KOTY NIE BĘDĄ JUŻ JUŻ DRAPAŁY,
I ŻADEN SĄSIAD ZŁY JUŻ NIE NAKRZYCZY,
A NIEBO BĘDZIE PEŁNE SŁODYCZY,
I SPOTKASZ SIĘ W TYM NIEBIE Z NAMI,
BO MY NASZE KOCURY TEŻ BARDZO KOCHAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hymmmmmm...zapewniam, że nic nie chlapnęłam( żadnych % nie było....to chyba ta późna godzina tak na mnie działa i ukazuje kolejny z moich talentów hehehehhe)
yammayca- tak dokładnie, musimy więcej i częściej pić- to nam rozświetla umysł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!