» Wto lis 04, 2008 22:26
Witam Serdecznie Wszystkich!!!Ja dziś tylko krociutko bo kiepsko się czuje a mam jeszcze mase zdjec do wyslania.Z gory jak zwykle przepraszam za jakosć co niektorych ale jak już wcześniej wspominalam decyduje o tym pora karmienia i coraz krótszy dzień. Uwijam sie teraz ze wszystkim w okropnym zawrotnym tempie i nadal niestety pozno ląduje w domu a w domu jeszcze kupa roboty mnie czeka. Prosze Nifredil zamiesc Pysiolka dla Wiory bo Ona zaraz pewnie ucieka spac. Robię co mogę z tymi zdjęciami ale o zmroku jest naprawde bardzo ciemno i poprostu niektore ida na oślep i albo coś z tego wyjdzie albo nie,Pominąwszy już to że Kociaki zamykaja slodko oczka. na to tez nic nie mogę poradzic. jak dzień sie znow wydluży wszystko bedzie ok.Bardo sie ciesze że takie Dobre Wiadomości na wątku i Ze Kya znow coś szykuje. Super Wiadomosć!!!!!!Bardzo się ciesze. Ciesze sie z Domku dla Niuni bo jest Taaaaka Kochana!!!!!!!No i sie cieszę ogolonie że jesteśmy tu Wszyscy!!!!!!Dzisiaj przyszła folia. Jutro musze kupić super mocna taśmę bo mi sie skończyla i trzeba ruszać z produkcja na ile czasu wystarczy i sil. A sil to mi coś ostatnio ubywa. Chyba się starzeję.Dzis kupilam sobie magnez bo ciągle spieta jestem przez te rozne sytuacje. No i będe brać witaminki od Wiory. Skończyl się piasek ale Agiss obiecala że jeszcze kupi w tym tygodniu bo jest taka możliwośc. Potem chody trzeba zalatwiac i wejście bo bez piasku to zginiemy!!!!Dziś dpoiero zauwazylam jak Nikuś dużo urosl. Byk się zrobil jak niewiem co .No polowa Myszki a Myszka jest ogromna!!!!I dzis bylo chyba znow polowanko, bo maly myszka sie bawil.Wczesniej pisząc o Myszce mialam na myśli ta duża koteczke z działki która ma teraz Opiekuna Wirtualnego w Vivie.No to tyle jak mi sie coś jeszcze przypomni i nie padne to napisze. Agiss zdjecia z Domku Zosi CUDNE !!!!!Ja się postaram o zdjęcia z Domku Tolusia ale musze wtedy wypozyczyc sprzet a teraz stale mi potrzebny. Pozdrawiam Serdecznie Wszystkich!!!!!!!