Licytacja Na Opak str.85 Wątek Sentymentalny z Zasadami

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob lis 01, 2008 19:32

Ja bym zlicytowała fioletową myszkę whiskas. Nie wiem czy wiecie o co chodzi. Kiedyś whiskas wysyłał pakiety startowe dla kociąt i tam były takie właśnie myszki pluszowe na sznureszku. Moje koty już dzięki forum nic z whiskasem wspólnego nie mają, ale tą myszkę bym chciała, bo Rita ją uwielbiała, a ja gdzieś wsiałam :(

Elaszka

Od: Śro mar 01, 2006 19:23

Post » Sob lis 01, 2008 19:51

xandra pisze:poszukuję metalowych pudełek po słodyczach, czekoladkach itp - na bizuterię, najchetniej kwadratowych, prostokatnych - duzych
dwa jedyne warunki - Warszawa, by nie zawracac sobie glowy wysyłką a i moze sie poobijac w transporcie
oraz - bede miała nieszczepionego malucha u siebie, zatem pudełko bez przejsc z p.

Jedno kwadratowe z Chopinem (po czekoladkach Wedla), ale z południa Polski. Kot zdrowy. ... Nie pasi ? :oops:
Obrazek

Marcellina

Od: Nie sie 05, 2007 12:29

Post » Nie lis 02, 2008 9:32

Poszukuję serwetek z kotami
Chodzi mi o serwetki papierowe, do posiłków
Mogą być jedno lub wielowarstwowe
Kocie wzory dowolne
Poszukuję dla siebie i dla mojej Mamy

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Nie lis 02, 2008 11:08

lawenda99 pisze:
Atka pisze:
Atka pisze:POSZUKUJĘ

Jakiegoś fajnego kubka, niekoniecznie z kotami, mogą być n.p. inne zwierzaki albo jakiś draczny rysunek, dużego, minumum 500ml pojemności.

Zacytuję się, bo nie ma mnie w spisie na pierwszej stronie, a chyba są osoby, które pisały po mnie...

mogę namalować, jakbym znalazła fajny duży czysty kubek (czysty=niepomalowany), co prawda ostatnio rzuciłam malowanie wbrew zapowiedziom :oops: ale jakbym się wzięła do kupy, siadła i namalowała... takie np malowałam
http://img216.imageshack.us/img216/386/kubek2zn.jpg
http://img162.imageshack.us/img162/358/k5uv.jpg
http://img207.imageshack.us/img207/8720/pom1vy8.jpg

o ile wzory są zachęcające :lol:

Bardzo fajne :) Zobczę, jak trafię duży czysty kubek, to może zamówię u Ciebie samo malowanie 8)
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

Post » Nie lis 02, 2008 13:11

Poszukuję pokojowej fontanny Tchibo z łupka - rodzinka nie kupiła, potrzebują jako nawlżacz przy alergiku.
Może ktoś ma i się rozmślił?
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Nie lis 02, 2008 18:52

Marcellina pisze:
xandra pisze:poszukuję metalowych pudełek po słodyczach, czekoladkach itp - na bizuterię, najchetniej kwadratowych, prostokatnych - duzych
dwa jedyne warunki - Warszawa, by nie zawracac sobie glowy wysyłką a i moze sie poobijac w transporcie
oraz - bede miała nieszczepionego malucha u siebie, zatem pudełko bez przejsc z p.

Jedno kwadratowe z Chopinem (po czekoladkach Wedla), ale z południa Polski. Kot zdrowy. ... Nie pasi ? :oops:

xandra - ile tych pudełek potrzebujesz?

Ja też mam takie samo jak Marcellina, tyle, że z ryską na wierzchu. Koty zdrowe, szczepione.

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

Post » Nie lis 02, 2008 19:11

Poszukuję kubka xd Z kotem :)

Kinga - Kociara

Od: Wto gru 18, 2007 13:02

Post » Nie lis 02, 2008 21:43

1969ak pisze:
Marcellina pisze:

Ja też mam takie samo jak Marcellina, tyle, że z ryską na wierzchu. Koty zdrowe, szczepione.

przepraszam, dopiero weszłam :)
z tą Warszawa to tylko o to chodziło by nie zawracac sobie głowy wysyłką, nie jest to dyskryminacja ;)
w takim razie po ile byscie chciały dziewczyny za to?
+wysyłka :)
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pon lis 03, 2008 21:16

Myszki( wprawdzie nie whiskasową ale produkcji domowej) szykuję dla kotki Elaszki. A pomoc dla kotow pani Hanki z Kątów Wrocławskich. O tym przytulisku można też przeczytac w ostatnim numerze Kocich Spraw.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Wto lis 04, 2008 20:45

xandra pisze:
1969ak pisze:
Marcellina pisze:

przepraszam, dopiero weszłam :)
z tą Warszawa to tylko o to chodziło by nie zawracac sobie głowy wysyłką, nie jest to dyskryminacja ;)
w takim razie po ile byscie chciały dziewczyny za to?
+wysyłka :)

No toś mnie zastrzeliła! Za moje z ryską dasz 15 zł? 12-13.11 prawdopodobnie będę w Warszawie, możemy umówić się na ew. odbiór.

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

Post » Wto lis 04, 2008 21:42

Elaszka pisze:Ja bym zlicytowała fioletową myszkę whiskas. Nie wiem czy wiecie o co chodzi. Kiedyś whiskas wysyłał pakiety startowe dla kociąt i tam były takie właśnie myszki pluszowe na sznureszku. Moje koty już dzięki forum nic z whiskasem wspólnego nie mają, ale tą myszkę bym chciała, bo Rita ją uwielbiała, a ja gdzieś wsiałam :(

Kiedyś licytowałam u Bechet-dałam do dalszej licytacji,może jeszcze ma?

Antypatyczna

Od: Czw wrz 07, 2006 9:45

Post » Śro lis 05, 2008 14:46

w temacie myszek poszukuję marchewek :twisted: z kocimiętką (bonus od Hills'a)

Wełna

Od: Pon lip 19, 2004 14:36

Post » Śro lis 05, 2008 20:21

Wprawdzie nie mam takiej, ale mogłabym spróbować uszyć marchewkę ( i to z twarzą), kocimiętkę też mam.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pt lis 07, 2008 16:26

Thorkatt pisze:Wprawdzie nie mam takiej, ale mogłabym spróbować uszyć marchewkę ( i to z twarzą), kocimiętkę też mam.

:strach: :strach: :strach:

A ja szukam ponownie ślicznych różowych kocyków dla kotów z małą aplikacją kota :wink: .
I namiot Royal Canin.
Już kiedyś szukałam i znalazłam,ale w międzyczasie uległy "drobnemu"
wypadkowi :twisted: .

Antypatyczna

Od: Czw wrz 07, 2006 9:45

Post » Pt lis 07, 2008 18:07

Różowe kocyki z aplikacją ( np.głowka kotka)mogę uszyć z różowego polarka ( mam nadzieję, że będzie w sklepie)- potrzebuje tylko wymiarów.

Jeszcze dodam, że można zaliczyć dla kotów z Kątów Wrocławskich:
myszki dla Elaszki
serwetki z kotkiem dla Ewaa6
Obrazek Obrazek

Thorkatt

[poprzednia][następna]