Granula pisze:Czy ktoś w ogóle wie ile tam przebywa na obecną chwilę zwierząt?
nie wiem, poza tym, że dużo za dużo psów jest, bo koty są u missieek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Granula pisze:Czy ktoś w ogóle wie ile tam przebywa na obecną chwilę zwierząt?
malawaszka pisze:Granula pisze:Czy ktoś w ogóle wie ile tam przebywa na obecną chwilę zwierząt?
ogocha pisze:Rany, jakie biedaki... Missieek wielki szacun! naprawdę chylę czoła!
kasia.grecja22 pisze:ogocha pisze:Rany, jakie biedaki... Missieek wielki szacun! naprawdę chylę czoła!
Dołączam się. Jesteś niesamowita:) trzymamy za Was kciuki.
malawaszka pisze:Granula pisze:Czy ktoś w ogóle wie ile tam przebywa na obecną chwilę zwierząt?
Granula pisze:malawaszka pisze:Granula pisze:Czy ktoś w ogóle wie ile tam przebywa na obecną chwilę zwierząt?
ale Misiek zabrała chyba tylko kociaki? Mam nadzieję, że wszystkiebo dla maluchów takie warunki to pewna śmierć.
Zresztą jak pomyślę, że tam są jeszcze zwierzęta i będą za chwilę nowe, to krew mnie zalewa![]()
Czy te psiaki i koty są tam chociaż sterylizowane/kastrowane? Albo chociaż izolowane męskie i żeńskie osobnikiżeby się nie rozmnażały.
Jakie tam są w ogóle warunki bytowe zwierząt? Czy ktoś je karmi, czy ktoś się w ogóle nimi zajmuje? Czy po prostu są wpuszczone na wybieg i tyle
malawaszka pisze::catmilk:![]()
porządkuję wpłaty jakie wpłynęły od samego początku - jesli kogoś pominęłam to pisać i krzyczeć na mnie![]()
Bungo 100
katgral 50
piccolo 100
Agnieszka D. 70
anonimowy darczyńca 300
Magdajedral 60
Jowita 70
Wiora 30
Anna P. 100
Keirzontko bazarek 25
bazarek Alareipan (Terenia1) 15
Agnieszka Z. 100
cos_tam82 20
Małgorzata K. 100
Jafusia 25
Katarzyna B. 126
Kasia i Maniu 30
nifredil 50
S.O.S. dla Zwierząt Janina Z. 200
Yanachaski 100
Amika6 100
mjs 30
Dodano 04.11.2008
kasia.grecja22 41 zł
BlondTornado i allegrowicze 30 zł
KB Czarna Nutka 30 zł
Fundacja Zmieńmy Świat z Tarnowa 300 zł
pieniążki z allegro hondy11 - 70 zł
W sumie: 2272 zł BARDZO DZIęKUJEMY!!!!! oczywiście już częśc z tego została wydana na karmę i leki dla kociąt, ale póki co kociaki są zabezpieczone - mam nadzieję, że wystarczy do czasu znalezienia nowych domków - bardzo prosimy o pamięć jakby ktoś Was pytał o kociaki wszelkiej maści, wieku i charakterów
malawaszka pisze:na początku wątku był podany link do tematu ogólnego olkuskiego - ten watek jest kociaków uratowanych stamtąd - proszę uszanujmy to
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd i 149 gości