Dżudżu- z ''zepsutą" łapką znalazla kochajacy D.S.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lis 02, 2008 17:00

Dżudżolinka juz w nowym Domku zapoznaje sie z Lusia i Domownikami :D
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pon lis 03, 2008 17:07

dzieki za kciuki!
Przydadza sie bo poki co to lusia jest obrazona smiertlenie na caly swiat a malutka sie chowa gdzie moze. Dzudzu strasznie zabiega o wzgledy lusi, jedno jej mrukniecie, a malutka juz biegnie miauczac 'czy juz mnie polubilas? juz juz juz? :) pol nocy na siebie warczaly i fuczaly i syczaly, a rano z ukrycia je przylapalam jak luska myje glowke dzudzu! luska tyko mnie zobaczyla i pac lapa w malutka. Przyzwyczaja sie, ale poi co jest ciezko:D
Obrazek

smartczik

Od: Śro paź 22, 2008 14:24

Post » Pon lis 03, 2008 18:21

Daje Pannom gora tydzien i beda kumpele jak trza.
Aha nie mowi sie trza, trza mowic trzeba :D
Lusia byla sama, zawsze w centrum uwagi, miziana i pieszczona a tu zjawia sie konkurencja to trzeba pokazac kto tu jest za pierwszego. Ustawią sobie wszystko miedzy soba, jak sie kudly nie sypia to bedzie wszystko cacy :ok: :D
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Pon lis 03, 2008 19:09

smartczik pisze:dzieki za kciuki!
Przydadza sie bo poki co to lusia jest obrazona smiertlenie na caly swiat a malutka sie chowa gdzie moze. Dzudzu strasznie zabiega o wzgledy lusi, jedno jej mrukniecie, a malutka juz biegnie miauczac 'czy juz mnie polubilas? juz juz juz? :) pol nocy na siebie warczaly i fuczaly i syczaly, a rano z ukrycia je przylapalam jak luska myje glowke dzudzu! luska tyko mnie zobaczyla i pac lapa w malutka. Przyzwyczaja sie, ale poi co jest ciezko:D

Bedzie dobrze :wink: Ja mojego 8 letniego kocura który był cały czas pepkiem swiata .Przytulany i pieszczony jak małe dziecko dokociłam kotka około 1 roczną ,notabene kotka była w ciązy .W pewnym momencie w domu był mój 8 letni kocur ,6 nowonarodzonych kociąt i kotka.W jednym pokoju z kuchnią

Chłop zgłupiał 8O

Maluchy poszły do nowych domów ,Agę wystarylizowaliśmy .Pomimo tego że kotka mieszkała i odchowała u Nas maluchy .Po sterylizacji ,kiedy Aga doszła do siebie mój stary piernik zaczął pokazywac pazurki i ustawiać kotkę .

Nie wtracałam sie kompletnie one same między soba ustaliły sobie hierarchię

I tak też bedzie u Wask kochani tylko troszke cierpliowści .Dwie ,trzy pierwsze doby sa najgorsze.

Kciukasy trzymam z całej siły :ok: :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lis 03, 2008 23:51

smartczik pisze:dzieki za kciuki!

Kciuk mocno zaciśnięte :) bedzie dobrze, musiałabyś widzieć mojego chyba wiecznego tymczasa czarną Lolke straszna małpa jest u mnie chyba kilka miesięcy, na poczatku atakowała nawet mojego psa prawie owczarka niemieckiego, a Filipa i Prążka kociska goniła po całej działce - normalnie warcząc 8O teraz jest tolerancja nawet wczoraj zauważyłam że obwachuje się z Prążkiem - na mnie Lolka nawet warczy, ale Lolka to wyątkowy egzemplarz 8O tak że nieraz bywa strasznie :wink:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto lis 04, 2008 9:15

nie docenialam luny a tymbardziej dzudzoliny!!!!
Wczoraj jak wrocilam byla gonitwa po calym mieszkaniu. dzudzu jest szybka jak blyskawica! nie dala sie dotknac jeszcze ale juz sobie zdazyla ustwic luske! teraz role sie odwrocily i to dzudzu leje luske:D
malo tego w nocy spaly na nas dwa klebuszki wtulone w siebie, mimo, ze kilka godzin wczesniej warczaly i syczaly o to ktora z nich zdobedzie najwieksza myszke:D
rano juz bylo tylko tulenie, wylizywanie pyszczkow, mizianie i szyneczka:DDDDDD
i od nas dzudzu tez juz nie ucieka tylko by sie tulila:) i zauwazylam, ze to lusia teraz sie stara o wzgledy tej malej spryculi:D
Obrazek

smartczik

Post » Wto lis 04, 2008 13:17

Chyba nie masz pojecia jak sie ciesze :D ze wszystko sie tak ladnie uklada.W dalszym ciagu wielkie :ok: :ok: za zaciesnianie przyjazni Dżudżu miedzy Wami i Lusia.
Powiedz Dżudżusi czasem ze ten Duzy co jej robil gimnastyke przykurczu lapki i te wszystkie zabiegi bardzo teskni za nia i przekaz od niego duzo glaskow.
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Wto lis 04, 2008 14:48

a to PelasiaObrazek
Ostatnio edytowano Czw lis 06, 2008 17:09 przez Kropeczka13, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Wto lis 04, 2008 15:16

przekaze:D dziekujemy
Obrazek

smartczik

Post » Wto lis 04, 2008 15:20

super wieści !!!!!
ObrazekObrazek

dakoti

Od: Nie wrz 09, 2007 22:04

Post » Wto lis 04, 2008 18:32

oj super oby takich więcej :lol:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro lis 05, 2008 8:42

Gratuluję Dżudżu nowego domku i kumpelki kociej :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lis 06, 2008 11:17

w weekend zgramy zdjecia i wrzucimy tutaj, zebyscie mogli podziwiac milosc tych dwoch kociczek:D
dzisiaj w nocy moglam w sumie wyrzucic koldre, bo mialam zywa futrzana narzute na sobie:D
Obie sa jak zywe pluszaczki, nic tylko sie przytulac. co prawda dzudzu jest sto razy mocniej zakochana w lusi niz w nas, ale nie ma sie co dziwic, bo lusia to chodzace piekno :D
Obrazek

smartczik

Post » Czw lis 06, 2008 12:10

:lol: czekamy na fotki
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw lis 06, 2008 22:17

no no czekamy na fotki jakies :D
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

[poprzednia][następna]