****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
5-tygodniowe kociaki pojechały do weterynarza:)
Misiulka, jak byłyśmy dziesiaj u Justy&Zwierzaki jak zwykle się schowała, ale jest zdecydowanie lepiej...
Miluś (jednooki czarno-biały) i Tryni (tricolorka)są nierozłączni... Tryniuszka matkuje... Dla nich adopcja tylko wspólna! Będzie problem je rozdzielić! Kto przygarnie kocią ,,parkę"?
Trixie, szylkretkowa dziesięciolatka, dzikuska została odrobaczona:)
Kto przygarnie kociego przyjaciela?
Dom tymcasowy dla Misi PILNY!
Trzymamy kciuki za wystawę, sterylki i Misiulkowe zdrówko:)
Rano z Misiulką było o wiele lepiej a taraz znów nie je od ostatniego karmienia mineło 14 godz. Przeciez jak i wczoraj póznym wieczorem tak i rano zjadła odrobinke a taraz nie , co sie dzieje , oczywiscie dzis tez dostała zastrzyki , boje sie o nią A kociaki maja mocną grzybice i niestety nie nadają sie do adopcji i muszą mieszkać w klatce i musze je smarować a one sie przed tym bronią Błagam o pomoc w szukaniu D.T. i D.S.
Justa&Zwierzaki pisze:Błagamo pomoc w szukaniu D.T. i D.S.
Na górę koteczki po domek
Cały czas trzymam kciuki za Misiulkę
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
a czy kociaki są na allegro? kumpela ostatnio stamtąd ma sporo telefonów od potencjalnych domków
Niestety kociaki i Szafirek nie mają allegro bo ani ja ani Korciaczki nie potrafimy Jedynie na allegro są : Czorcik , Misia , Marmurek , Miluś , Tryni , Maja . Diabełek a i tak niikt nie dzwoni , dobrze że choć Filemon dzięka allegro znalazł dom
Cętak ( tan nowy ) miał w łapcce ciało obce które zostało usunięte i juz jest lepiej . Za chwilkę będe karmić Misiulke , nie wiem czy cokolwiek zje ( musi jeść osobno tak jak Ozzi i Miki ) bo inne by jej to zjadły jeszcze smarowanie kociąt , obieranie mięsa , kuwety , karmienie bezdomnych , itp i znów będe spać o 2 - 3 nad ranem nie daje rady
Misiulka bardzo mało zjadła ale dobrze że co kolwiek , już nie wiem co jej dawać bo R.C. junior to nawet nie popatrzy , nawet Sheby nie tkneła ale ja ją nakarmiłam odrobinką kurczaka a potem tak około po pół godz. zaczeła kichac krwią i uciekła mi za wersalke i dopiero teraz udało sie ja wyciagnąć , mam nadzieje że to tylko naczynka jej pękły a nie coś gorszego