Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monostra pisze:Chat chciała fachowo
Poza tym jaki blondyn?! Już wolę raczej siwy. Żaden blondyn nie będzie mi się po domu pałętał.
Popatrzyłam ma tabelę kolorów kocich i wychodzi, ze [i]j 23[/i] to szylkret liliowy tygrysio pręgowany. Chyba już nie spojrzę normalnie na Klossa. 07 nie ma na szczęście...
magdaradek pisze:Monostra pisze:Chat chciała fachowo
Poza tym jaki blondyn?! Już wolę raczej siwy. Żaden blondyn nie będzie mi się po domu pałętał.
Popatrzyłam ma tabelę kolorów kocich i wychodzi, ze [i]j 23[/i] to szylkret liliowy tygrysio pręgowany. Chyba już nie spojrzę normalnie na Klossa. 07 nie ma na szczęście...
A jak takie futerko wygląda ?
Chat pisze:A mnie wetka powiedziala, ze Dexter ma siersc lilaale on bardziej pod bezyk podchodzi...
Chat pisze:No tak jak ten kotecek z linku Mariowego, ino troszku ciemniejszy
Chat pisze:Mru, no przeciez juz go widziales? No chyba ze masz oczy tylko dla Chanelle...
JoasiaS pisze:I tam, wymyślanie.
Przecież oni po prostu: brunet, blondyn i ryży
MariaD pisze:magdaradek pisze:Monostra pisze:Chat chciała fachowo
A jak takie futerko wygląda ?
Na przykład takhttp://www.warrenphotographic.co.uk/mdh/11189.htm
co prawda to jest szylkret liliowy klasycznie pręgowany, ale tu tego nie widać.
Dorota pisze:Chat pisze:Mru, no przeciez juz go widziales? No chyba ze masz oczy tylko dla Chanelle...
Widzialem - jasne!![]()
Tylko ze najbardziej wgapiam sie w Szanelke![]()
Mru
JoasiaS pisze:Dorota pisze:Chat pisze:Mru, no przeciez juz go widziales? No chyba ze masz oczy tylko dla Chanelle...
Widzialem - jasne!![]()
Tylko ze najbardziej wgapiam sie w Szanelke![]()
Mru
A przestań wreszcie myśleć o tej lafiryndzie, Mru. Szanela najmłodsza już nie jest, ma nadwagę i wolała tego kosmatego hipisa Mohera od nas, prawdziwych Europejczyków. Luknij lepiej na Kociarnię i zobacz ile tam młodziutkich dzierlatek się kręci
. Jest na kim oko zawiesić
![]()
![]()
Sznyc
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Lifter i 40 gości