kothka pisze:Dzień dobry szylkrecie przed długim dniem
Doberek Kothko! Myślisz,że długi będzie?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hihi pisze:POMOCY POMOCY!
Potrzebuje pilnej pomocy.
Bo mam problem.
Znalazłam piękność. Rudą.
Właściciel twierdzi, że kociak jest płci żeńskiej. Są rude dziewczynki? Bo mi zawsze wmawiano, że rude tylko chłopaki sa...
Druga kwestia - czy 3 miesięczny kociak ze wsi nadaje sie do domu...?
Nie tyle jest czyjaś co... właściciele to tacy ludzie mieszkający na wsi co to ich kotka ma młode regularnie i mają do oddania kotkę. I tak myslę, że jak wezmie się takiego kociaka, ciachnie to chyba będzie mu lepiej niż tam... co?Mereth pisze:hihi pisze:POMOCY POMOCY!
Potrzebuje pilnej pomocy.
Bo mam problem.
Znalazłam piękność. Rudą.
Właściciel twierdzi, że kociak jest płci żeńskiej. Są rude dziewczynki? Bo mi zawsze wmawiano, że rude tylko chłopaki sa...
Druga kwestia - czy 3 miesięczny kociak ze wsi nadaje sie do domu...?
Rude dziewczynki są rzadkością, ale się zdarzają.
Wydaje mi się, że taki młody kociak powinien się przyzwyczaić do bycia w domku.
Piszesz, że właściciel - to, znaczy, że kotka jest czyjaś?
Dobrze robię? Myślicie, że będzie ok?Mereth pisze:Śliczna jest![]()
Na pewno będzie jej lepiej w ciepłym, kochającym domku niż na wsi, gdzie będzie musiała troszczyć się sama o siebie
hihi pisze:Dobrze robię? Myślicie, że będzie ok?Mereth pisze:Śliczna jest![]()
Na pewno będzie jej lepiej w ciepłym, kochającym domku niż na wsi, gdzie będzie musiała troszczyć się sama o siebie
No ja wiem, że dam co najlepsze, bo moja ma co najlepsze! dzisiaj jej rybę na parze gotowałam rano!Mereth pisze:hihi pisze:Dobrze robię? Myślicie, że będzie ok?Mereth pisze:Śliczna jest![]()
Jeśli masz potem żałować, że ją tam zostawiłaś i jeśli wiesz, że dasz jej to co najlepsze, bierz i nie zastanawiaj się
hihi pisze:No ja wiem, że dam co najlepsze, bo moja ma co najlepsze! dzisiaj jej rybę na parze gotowałam rano!Mereth pisze:hihi pisze:Dobrze robię? Myślicie, że będzie ok?Mereth pisze:Śliczna jest![]()
Jeśli masz potem żałować, że ją tam zostawiłaś i jeśli wiesz, że dasz jej to co najlepsze, bierz i nie zastanawiaj sięBo samym RC to tak monotonnie
Obiektywnie to... dla naszej młodej bierzemy drugiego kotka...
Tylko potrzebuję Transportu!Mereth pisze:hihi pisze:No ja wiem, że dam co najlepsze, bo moja ma co najlepsze! dzisiaj jej rybę na parze gotowałam rano!Mereth pisze:hihi pisze:Dobrze robię? Myślicie, że będzie ok?Mereth pisze:Śliczna jest![]()
Jeśli masz potem żałować, że ją tam zostawiłaś i jeśli wiesz, że dasz jej to co najlepsze, bierz i nie zastanawiaj sięBo samym RC to tak monotonnie
Obiektywnie to... dla naszej młodej bierzemy drugiego kotka...
Brawo![]()
Mówisz? Kurde, utwierdzacie mnie w tym, że to dobra decyzja!MarciaMuuu pisze:Moja Mijka była brana z dworu w wieku około 3-4 miesięcy i jest zdecydowanie domowa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 85 gości