moi kochani jesteście boscy!!!!!!!! nikt z gdańska się nie odezwał

tylko wy!!!!!!! ale to nic, poradzimy sobie i sami

ja wczoraj napisałam na priv chyba do 30 osób, do 3.00 męczyłam kompa- żeby z ta naszą ideą wstrzelić się w szersze grono...no i odzewu niet!!!!!!!!!!
szkoda zaś, że mam taki ogromny odzew na forum FIGI I WALDEMARA hehehhe.... nagonka tam na mnie jak diabli- bo śmiem pisać co myślę. a nie tylko chwalić i przytakiwać.
mariusz- pamiętam jak mi pod szpitalem miejskim powiedziałeś, że na forum są osoby z TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI, nie chciało mi się wierzyć....ale to niestety smutna prawda
no więc my nie bawmy się w klikanie, podnoszenie wątków i inne bzdety!!!!!!!
ja zawsze piszę, że osoby z gdyni i okolic to ludzie prężni i konkretni!!!!
no więc do rzeczy, byłam dziś w banku założyć konto!!!!!na razie startujemy jako osoby publiczne a nie jako organizacja. może być jeden właściciel konta i 2 współwłaścicieli- no więc 3 osoby zawiadujące funduszem
czy wyrażacie zgodę abym to była ja, yammayca i izabela? 3 obce sobie osoby na bank nie zdefraudują waszych pieniążków!!!!!!! ja wpłacę pierwsza stówkę na dobry początek, i każde nawet 10 złotych będzie ważne, tylko żeby ta kaska krążyła co miesiąc

to w szybki okres czasu się nam budżet powiększy!!!!!!!

do banku musimy więc wpaść 3 kocie mamy i z każdą z nas pani spisze umowę
po drugie- najpierw pani radziła dowiedzieć się o konto na fundusz charytatywny!!!! i to by była dobra sprawa, bo wtedy nie trzeba nawet robić opłat za prowadzenie konta, a my musimy podpisać sensowną umowę, że środki te nie będą wpływały do naszych kieszeni, tylko będą przeznaczone na górnolotny cel

no więc włażę do internetu i zaczynam drążyć temat....jak nic nie udrążę hihi, to założymy póki co konto na nazwisko- czyli pierwsza opcja. potem zawsze można ten fundusz przelać na konto stowarzyszenia czy innego pioruństwa................

w zależności jak będziemy prężni, zwarci i gotowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!