Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Anda pisze:Mała Naszka jest umnie![]()
Ponieważ jej siostrzyczka jeszcze bezimienna jest chora i potwornie chuda(najchudszy kot jakiego widziałam) A ciocia kwiatek jest częściej w domu, maleńka została u niej.
Siostrzyczka jest piękna a raczej będzie jak dojdzie do siebie. Zakochałam się w tej bidce, ale rozsądek nakazał mi wziąć szkaradkę szylkrecię![]()
Długowłosa sliczna siostrzyczka misia potrzebuej mocnych kciuków.
A Naszka szuka domu.'Chester Ty się nie poddawaj i jak misia Ci sie podoba, pytaj i mów co u Ciebie bedzie miała za domek.
Jest bezstresowa, spokojna, mrucząca i milutka.
Odrobaczymy ją , wyczyścimy uszka i może lecieć do nowego domku. Nie ma co czekać. ma około 3 miesięcy.
margherita pisze:Anda!....to bierz bidke do siebie jak ja kochasz...a ja Cie uwolnie od Naszki.....bo ja ja pokochałam od pierwszego wejrzenia
...i pisze to zupelnie powaznie, słowo !!!!!....czekam w kolejce jako DS dla Naszki
kwiatkowa pisze:Nasza się nie wśliźnie, bo jest zbyt tołsta![]()
Melduję, że malutka ulepiła koopę wielkości palca wskazującego, konsystencji odpowiedniej, tylko jaśniejszą nieco niż zwykle bywają.
I zrobiła wielkie siuuu, po czym poleciała jeść.
Dałam więc kolejną łyżeczkę intestinala, tylko jej rozbabrałam w ciepłej wodzie, żeby coś wypiła... Jak wyleciała z łazienki, biegła całkiem zwinnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura, muza_51 i 38 gości