ROSMAN z wielką wolą życia...już bez niej [']

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 03, 2008 18:04

Rosman to teraz największy chojrak na osiedlu :twisted:
Dzisiaj przywitał mnie już spoza klatki, chudzinka jest jeszcze tragiczna, ale humor dopisuje :)
Nie ma już inhalacji nebulizatorem (albo to ja źle rozumuję, bo w temacie astmy jestem cienka :oops: ), a leki wziewne przyjmuje z...kubka, bo maseczka jest bee :lol: Dostaje również cały czas leki wzmacniające.
A chojrakiem jest dlatego, że tylko on i jeden mały zawadiaka nie mają kociego kataru, wszystkie inne kouty się pochorowały. Niestety przyczyną mogła być infekcja Rosmana, z którą przybył do lecznicy :?

Pani Doktor dziękuje za karmę! :)

wygłaszcz małego od forumowych cioć
i wypytaj co byłoby mu najbardziej potrzebne

Doktor powtarza, że najbardziej potrzebny jest mu kochający dom :wink: Poza tym karma: najlepiej gerberki drobiowe 8) , bo lubi, ba!, bo uwielbia; pasztety, bo brak zębów (chociaż sucha karma idzie bardzo dobrze); karma wysokokaloryczna, bo chudzinka. I miłości, miłości, miłości :!:

Rosman również pozdrawia wszystkie ciocie :D :D :D

bloo

Od: Pon cze 02, 2008 18:01

Post » Pon lis 03, 2008 18:38

bloo pisze:Rosman to teraz największy chojrak na osiedlu :twisted:
Dzisiaj przywitał mnie już spoza klatki, chudzinka jest jeszcze tragiczna, ale humor dopisuje :)
Nie ma już inhalacji nebulizatorem (albo to ja źle rozumuję, bo w temacie astmy jestem cienka :oops: ), a leki wziewne przyjmuje z...kubka, bo maseczka jest bee :lol: Dostaje również cały czas leki wzmacniające.
A chojrakiem jest dlatego, że tylko on i jeden mały zawadiaka nie mają kociego kataru, wszystkie inne kouty się pochorowały. Niestety przyczyną mogła być infekcja Rosmana, z którą przybył do lecznicy :?

Pani Doktor dziękuje za karmę! :)

wygłaszcz małego od forumowych cioć
i wypytaj co byłoby mu najbardziej potrzebne

Doktor powtarza, że najbardziej potrzebny jest mu kochający dom :wink: Poza tym karma: najlepiej gerberki drobiowe 8) , bo lubi, ba!, bo uwielbia; pasztety, bo brak zębów (chociaż sucha karma idzie bardzo dobrze); karma wysokokaloryczna, bo chudzinka. I miłości, miłości, miłości :!:

Rosman również pozdrawia wszystkie ciocie :D :D :D

:D :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Pon lis 03, 2008 19:51

Wspaniale wiesci od Rosmanka :D :D :D To naprawde przedzielny kocio!!!
Ale nawet najdzielniejsza bieda bez milosci i wlasnego domku...
Rosmanku, oby wspanialy dom pojawil sie juz wkrotce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon lis 03, 2008 20:19

Nie ma za co dziekować, trzeba jeść i zdrowieć ! :D
Obrazek

masza4

Od: Nie gru 04, 2005 12:58

Post » Wto lis 04, 2008 15:22

Rosmanku wracaj do zdrówka i zmykaj do kochajacego domku :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto lis 04, 2008 19:27

gosiaa pisze:Rosmanku wracaj do zdrówka i zmykaj do kochajacego domku :ok:
:ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Post » Śro lis 05, 2008 17:01

HOP!
Zdjęcia zostaną przesunięte na czwartek, albo piątek, a w sobotę postaram się wstawić. Chociaż może wszystko potoczy się troszkę lepiej, zobaczymy. Tymczasem jestem zawalona wszystkim dookoła...

bloo

Post » Śro lis 05, 2008 17:33

bloo pisze:HOP!
Zdjęcia zostaną przesunięte na czwartek, albo piątek, a w sobotę postaram się wstawić. Chociaż może wszystko potoczy się troszkę lepiej, zobaczymy. Tymczasem jestem zawalona wszystkim dookoła...

Czekamy i zaciskamy kciuki za domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Śro lis 05, 2008 18:58

jerzykowka pisze:
bloo pisze:HOP!

Czekamy i zaciskamy kciuki za domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Post » Pt lis 07, 2008 22:58

Rosman bosko mrrruczy :) Dzisiaj czuł się gorzej, było to po nim ewidentnie widać. Jest nadal przerażająco chudy. Kiedy się go głaskało zachowywał się jak traktor (mruczy jak tygrys), ale nie wyszedł z koszyka żeby się troszkę pomiziać.
Zaprzyjaźnił się z innymi kotami, spał z dwoma innymi w jednym koszyku :)
W lecznicy jest sześć kotów (z czego jeden będzie zabrany przez DT w najbliższym czasie) i jedna podrzucona niedawno...tchórzofretka. Wszystkie szukają domów!
Na zdjęcia z dzisiejszej 'sesji' trzeba będzie jeszcze poczekać, niestety.

bloo

Post » Pt lis 07, 2008 23:04

Dlaczego czuł się gorzej :(

dobrze, że ma towarzystwo
a my cierpliwie czekamy na zdjęcia
i żeby coraz lepiej się czuł
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt lis 07, 2008 23:28

Może gorsze samopoczucie wyszło z jeszcze osłabionego organizmu, może miał zły dzień, może to ta pogoda...nie mam pojęcia. W każdym bądź razie nie był tak żwawy, jak ostatnio, kiedy to dzielnie uciekał przed 'kubkiem inhalacyjnym' :twisted:
Miejmy nadzieję, że jutro będzie lepiej :) :ok:

EDIT: Zapomniałabym...pani Doktor bardzo, bardzo serdecznie pozdrawia wszystkie forumowe ciocie, które w natłoku swoich obowiązków zwróciły uwagę na nasze dzielne kocisko :!: :love:

bloo

Post » Sob lis 08, 2008 12:04

ruru pisze:Dlaczego czuł się gorzej :(

dobrze, że ma towarzystwo
a my cierpliwie czekamy na zdjęcia
i żeby coraz lepiej się czuł
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Post » Sob lis 08, 2008 22:57

Drogi Rosmanku, zyczymy Ci tylko tych lepszych dni i oczywiscie najwspanialszego, wlasnego domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Nie lis 09, 2008 12:24

UP!

bloo

[poprzednia][następna]