Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pluszak pisze:to Moher nie jest Ryży Trykot?
to nie tak,. jakoś mi sie wydawało, że jak ktoś jest Moher to musi być Ryży...JoasiaS pisze:Pluszak, stanowczo za dużo forum...Już ci się wszystkie koty pokićkały
pluszak pisze:to nie tak,. jakoś mi sie wydawało, że jak ktoś jest Moher to musi być Ryży...JoasiaS pisze:Pluszak, stanowczo za dużo forum...Już ci się wszystkie koty pokićkały
to tak na odchodnem szalejem, bo nie wiem, kiedy wrócemChat pisze:Pluszak dostal kotoplonsu od naduzywania miau
ja ten Trykot jako Moher zinterpretowałam, a nie jako cały TrójkotMonostra pisze:pluszak pisze:to Moher nie jest Ryży Trykot?
Nas jest trzech agentów.
Podpisano
ns 24
pluszak pisze:ja ten Trykot jako Moher zinterpretowałam, a nie jako cały Trójkot![]()
Monostra pisze:pluszak pisze:ja ten Trykot jako Moher zinterpretowałam, a nie jako cały Trójkot![]()
![]()
"Takich dwóch, jak nas trzech, to nie ma ani jednego"
Pluszak, Trykot to jeden kot, ryży. Nie cały Trójkot!
KK, czyli Moher, Sybir i Trykot.
a na obarazku jest kolejność Sybir, Moher i Trykot?Monostra pisze:pluszak pisze:ja ten Trykot jako Moher zinterpretowałam, a nie jako cały Trójkot![]()
![]()
pluszak pisze:a na obarazku jest kolejność Sybir, Moher i Trykot?
Monostra pisze:pluszak pisze:a na obarazku jest kolejność Sybir, Moher i Trykot?
Tak, Moher jako mediator na środku.
pluszak pisze:uf, logiczne![]()
Sybir jezd jasny jak szniek, to Sybir, Moher jest kosmaty na ciemno, jak sama nazwa wskazuje, a Trykot jezd Ryży, tzn Ryży jezd Trykot, bo mu najbliżej do cielistościłozumiem
już sie nie pomyle
Monostra pisze:pluszak pisze:ja ten Trykot jako Moher zinterpretowałam, a nie jako cały Trójkot![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, Anna2016, Franciszek1954, Google [Bot], Lifter i 22 gości