Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 02, 2008 17:22 Re: Witam :)

mar_tika pisze:Witaj na naszym watku nowy domku nesci i Kamy :D My się znamy spotkałysmy się w lecznicy .Nowy domku dbaj o nasze kocie dziewczynki!!
Jak widać kochani adopcja dorosłego kota wcale nie jest taka straszna.
A wszyscy co dzwonią to tylko male kociaki chcą :roll:

Witaj mar_tika :) pamietam nasze spotkanie :) a czy aby ten rudy kocur to nie był Łobuz?
POLECAM Z CAŁEGO SERCA adopcję dorosłych kotów!!!!!!!
Też się bałam a teraz mam wielką satysfakcję, że rozsądna Nesca mnie kocha :D Dziś Kama była przed domem i nic sobie nie robiła z psów na łańcuchu;) Nesca wyjżała dwa razy za próg i uciekła do sypialni-jest ostrożniejsza! Dbam kochane o koteczki, dzięki nim nasz dom żyje pełnią radości-szczególnie tak między 24.00 a 01.30 hahahaha! Dziewczyny a gdzie dokładnie jest ta wasza kociarnia?
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Nie lis 02, 2008 19:00

Ciesze sie bardzo ze Dzudzu ma swoj domek !

Dbajcie o nia, jest taka slodka i sliczna i kochana i zasluzyla na dobrych Duzych, ktorzy beda ja rozpieszczac i nosic na rekach
(tak jak Kropeczka13 to robil w DT, widzialam na wlasne oczy a TZet moze byc swiadkiem) :D

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Nie lis 02, 2008 19:08 Re: Witam :)

Nesca38 pisze:
mar_tika pisze:Witaj na naszym watku nowy domku nesci i Kamy :D My się znamy spotkałysmy się w lecznicy .Nowy domku dbaj o nasze kocie dziewczynki!!

Witaj mar_tika :) pamietam nasze spotkanie :) a czy aby ten rudy kocur to nie był Łobuz?
Też się bałam a teraz mam wielką satysfakcję, że rozsądna Nesca mnie kocha :D Dziś Kama była przed domem i nic sobie nie robiła z psów na łańcuchu;) Nesca wyjżała dwa razy za próg i uciekła do sypialni-jest ostrożniejsza! Dbam kochane o koteczki, dzięki nim nasz dom żyje pełnią radości-szczególnie tak między 24.00 a 01.30 hahahaha! Dziewczyny a gdzie dokładnie jest ta wasza kociarnia?

Witam, rozmawiałam dziś z Dużymi Neski i Kamy, dziewczyny znalazły cudowny domek i wspaniałych ludzi :ok: Kama śmiga po ogródku i buszuje po całym domku, Neska też się już zadomowiła, obie mają duży apetyt i ochotę o zabawy a to oznacza że czują sie w swoim nowym domku suuuuuuuuuuuuper :P tak sie ciesze, że im się udało ;) długo czekały i wreszcie znalazły :), tylko jakoś tak pusto bez nich i moje koty tęsknią, zwłaszcza za Kamą :( zawsze wszędzie było jej pełno no i do zabawy zawsze chętna była
Obrazek Obrazek Obrazek
Żeby jeszcze moje kocurki znalazły dobre domki :roll: bo na razie to razem z moją kotką roznoszą mi chałupe :)
Obrazek Obrazek ale widok :) i jak ich nie kochać ;)

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Nie lis 02, 2008 20:36 Re: Witam :)

Nesca38 pisze:

Tak to był Łobuz i Lunka.Łobuziak mieszka u Dorotki.Dziś dostałam od Dorkty sms-a ze Lobuż nie gada.
OOOO to nienormalne :roll:
Pojechalyśmy z Mikusiem i rzeczywiście ma podwyższona temp i katarek.Jutro jedziemy do weta.

Ale powiem tak,hmm ta biedna Dorotka która tak bala się opieki nad kotem świetnie sobie radzi :ok: Łobuz trafił na cudny Dt

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie lis 02, 2008 22:37 Re: Witam :)

Nesca 38 nasza kociarnia jest na Pogoni, jak coś to zapraszamy do odwiedzin naszych kociaków :lol:
Kropeczka13 jak tam Dżudżu warszawianka w nowym domku są jakieś wieści :?:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie lis 02, 2008 23:52

Nawilżacz od Ewuni fajnie działa kociakom całkiem fajnie się oddychało. I trzeba pamiętać o włączaniu jonizatora jak jesteśmy w kociarni, który wybije część bakterii i oczyści powietrze, przywiozłam dzisiaj olejek mozna dodawać go do nawilżacza - tam jest mięta , eukaliptus i jakieś inne innosci ale nie pamiętam

terenia1

Post » Pon lis 03, 2008 7:48

dziewczyny tylko nie wolno olejków dodawac do wody, najlepiej skropic wacik olejkiem i polozyć na tym dzióbku nawilzacza tak zeby nie zakryc całkowicie wylotu. bardzo sie ciesze ze pomaga. Ja jak dzieci Fruzi mialy KK to robilam prawie saune w pokoju zeby mogly oddychac 8) jak w Ciechocinku

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon lis 03, 2008 8:05

moze ktos przygranie malego ...

http://img519.imageshack.us/my.php?imag ... tekar7.jpg

przepraszam ze wam sie tu wcinam
ale dzis kocurek bedzie kastrowany i w zasadzie w hiltonie nie moze dluzej byc :(
szukamy domku
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon lis 03, 2008 8:50 Re: Witam :)

Dzudzu dojechala to super mam nadzieję ze szybko się zaklimatyzuje w nowym domu czekamy na relację :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lis 03, 2008 10:33

Właśnie przed chwilą zadzwoniła do mnie Pani która dostała mój telefon ze schroniska, jest zmuszona oddać kotkę syjamską 5-letnią. Kotka została po jej zmarłej babci, ona w mieszkaniu ma owczarka niemieckiego i niestety sytuacja nie jest zbyt ciekawa, kotka nie ma rodowodu, niestety nie jest wysterylizowana, ale gdyby coś to mam nadzieję że Pani pokryje koszty sterylki. Ona chce zanaleźć dobry domek koteczce, nie chce jej ot tak sobie pozbyć :( Odda z całym kocim dobytkiem.

terenia1

Post » Pon lis 03, 2008 11:23

hop do góry :roll:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon lis 03, 2008 12:57

Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pon lis 03, 2008 13:46

terenia1 pisze:Właśnie przed chwilą zadzwoniła do mnie Pani która dostała mój telefon ze schroniska, jest zmuszona oddać kotkę syjamską 5-letnią. Kotka została po jej zmarłej babci, ona w mieszkaniu ma owczarka niemieckiego i niestety sytuacja nie jest zbyt ciekawa, kotka nie ma rodowodu, niestety nie jest wysterylizowana, ale gdyby coś to mam nadzieję że Pani pokryje koszty sterylki. Ona chce zanaleźć dobry domek koteczce, nie chce jej ot tak sobie pozbyć :( Odda z całym kocim dobytkiem.

Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon lis 03, 2008 13:56

hop

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon lis 03, 2008 15:53

terenia1 pisze:Właśnie przed chwilą zadzwoniła do mnie Pani która dostała mój telefon ze schroniska, jest zmuszona oddać kotkę syjamską 5-letnią. Kotka została po jej zmarłej babci, ona w mieszkaniu ma owczarka niemieckiego i niestety sytuacja nie jest zbyt ciekawa, kotka nie ma rodowodu, niestety nie jest wysterylizowana, ale gdyby coś to mam nadzieję że Pani pokryje koszty sterylki. Ona chce zanaleźć dobry domek koteczce, nie chce jej ot tak sobie pozbyć :( Odda z całym kocim dobytkiem.

Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]