Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ale chciałabym tylko powiedzieć, że moje gimnazjony bardziej mnei szanują niż własne kotyvadee pisze:no kto jak kto, ale Ty powinnaś coś wiedzieć o wychowywaniu młodocianych
agul-la pisze:niezły plac zabaw dla futrzaków
ale chciałabym tylko powiedzieć, że moje gimnazjony bardziej mnei szanują niż własne kotyvadee pisze:no kto jak kto, ale Ty powinnaś coś wiedzieć o wychowywaniu młodocianych![]()
agul-la pisze:no i gratuluję!!!zdawaj relacje na bieżąco, muszę wiedzieć co i jak
agul-la pisze:no tak. przecież to oczywista oczywistośća przed chwilą wycałowałam brzuchol tygrysa
wlazł na ręce i sie nadstawił do miętolenia. dresik mój kochany
ajszus pisze:Na takich kanapach to sie jeszcze 10 kotow zmiesciMNie niedlugo czekaja straszliwe wydatki - w kocu zaczynam zycie na wlasna reke, meble i inne wydatki koniecznie potrzebne typu szctucce, reczniki, nic jeszcze nie mamy.. Ostateczna decyzja - bedzie Mela, najwyzej bedzie takim dzikuskiem jak Gizmo, ale cos mi podpowiada, ze to wlasnie ona ma byc, o ile sie uda
olesia.b pisze:No, jestem z powrotem!
Vadee, jedna z dwóch???To gdzie zmieści się druga?
![]()
Ale kanapy bardzo ładne!!
ajszus pisze:agul-la pisze:no i gratuluję!!!zdawaj relacje na bieżąco, muszę wiedzieć co i jak
Tzn na wpisie Magdzika jest napisane, ze wciaz szukaja domkow, ale nie mam od niej wiadomosci od piatku, mam nadzieje ze wszystko sie uda i transport tez sie znajdzie, bo jest strasznie daleko - 430 km..![]()
Czy takie transporty tez byly?
ajszus pisze:a skad Wy dziewczyny w ogole jestescie?:D
vadee pisze:ajszus pisze:a skad Wy dziewczyny w ogole jestescie?:D
Z Olesią i (chyba) chwilowo nieobecną Efreją - stolicczanki
(jest takie słowo?)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 398 gości