kasia86 pisze:Kotki karmione buteleczką, tak jak dzieci.
Dokładnie

I ja tak trzymam Mruśkę na rękach przy karmieniu, jak małe dziecko

A convalescence musi być bardzo smaczne, bo Mrusia przy karmieniu nie protestuje ani słowem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze:Kotki karmione buteleczką, tak jak dzieci.
EwKo pisze:Grunt, że problem z dziąsełkami namierzony - znaczy się, wróg rozpracowany![]()
anna09 pisze: Jak wiesz, Baks miał zapalenie dziąseł, ale ani przez chwilę jego apetyt nie odbiegał od normy i jadł chętnie suche.
Koniecznie postaraj się uwiecznić Mrusię jedzącą z buteleczki (i zamieść zdjęcia na forum). To musi być cudny widok
![]()
mb pisze:A karmienia niestety nie da się uwiecznić, bo mam wtedy obie ręce zajęte: w jednej mam buteleczkę, a drugą przytrzymuję śliniaczek pod bródką Mruśki
anna09 pisze:mb pisze:A karmienia niestety nie da się uwiecznić, bo mam wtedy obie ręce zajęte: w jednej mam buteleczkę, a drugą przytrzymuję śliniaczek pod bródką Mruśki
Poproś kogoś z sąsiadów o przyjście i zrobienie zdjęcia w porze karmienia Mrusi
mb pisze:Dzisiaj (w nagłym olśnieniu) zrozumiałamdlaczego - w odróżnieniu od wielkiej liczby ludzi - wolę koty dorosłe od malutkich kociątek.
Otóż powód jest zupełnie prozaiczny;
powiem więcej - wręcz prostacko materialistyczny![]()
Mianowicie, dla mnie najważniejsze są właściwości użytkowe kota.
A wśród tych właściwości największą rolę odgrywają 2 parametry. Pierwszy z nich nazwałam powierzchnią głaskania S, a drugi - to kubatura (objętość) kota V.
Im objętość kota V oraz powierzchnia głaskania S są większe, tym kot jest dla mnie bardziej atrakcyjny![]()
Po prostu uwielbiam uczucie, że mam dłonie i ramiona kota pełne![]()
(Że pozwolę sobie skorzystać z prozy Sienkiewicza.)
anna09 pisze:Jak dziewczynkom minęła ta słoneczna i ciepła niedziela? Wygrzewały się w ogródku korzystając z jesiennych promieni słońca?
EwKo pisze:Tosia i Mela spełniają warunki.
Oba.
Słać?
kciuk pisze:Pozdrawiamy razem z Madzią![]()
nie chce mi sie już pracować . Od 7 do 20- dziś![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 38 gości