W tej chwili są w domu tymczasowym u lilithian i nieubłaganie zbliża się termin ich szczepienia. Mamusię też trzeba będzie zaszczepić, no i wysterylizować (przy okazji sprawdzając jak wygląda sprawa jej odbytu). Potrzebne jest więc 12 szczepionek + pokrycie kosztów sterylizacji + ewentualnego podszycia prostnicy. Czyli dużo, dużo pieniędzy...
Na aukcję wystawiam ekskluzywny zestaw kąpielowy renomowanej firmy Body Shop - seria o zapachu pomarańczy i mandarynki. Zapach jest naprawdę powalający, od kilku dni siedzę z nosem przyklejonym do pudełka i chłonę ten aromat

Komplet składa się z: glicerynowego mydełka, żelu pod prysznic, balsamu do ciała, gąbeczki i musujących kulek do kąpieli. Próbowałam szukać podobnego na stronie Body Shopu, ale nie znalazłam. Najbardziej podobny jest ten, ale w wystawianym na aukcję komplecie nie ma myjki, tylko jest gąbeczka, no i są dodatkowo kuleczki kąpielowe. Inne jest też opakowanie i kolorystyka (zdjęcia "na żywo" postaram się zamieścić jak najszybciej).
Mam więc do zaoferowania prawdziwy unikat

Zaczynamy od 25 zł, ale liczę na dużo więcej

Aukcja potrwa tydzień od momentu złożenia pierwszej oferty (według czasu formowego

Koszt przesyłki pokrywam ja, w Warszawie możliwy odbiór osobisty.
EDIT: obiecane fotki - niestety jakość taka sobie, bo musiałam wyłączyć flesza (zestaw ma przezroczystą, plastikową pokrywkę, od której cudnie odbija się światło lampy