MonikaWarszawa pisze:nr.2, 5 i 6 rozpoczne. lub +1 zł do tego co jest jesli juz ktos licytuje.
dziękujemy

Moderator: Moderatorzy
MonikaWarszawa pisze:nr.2, 5 i 6 rozpoczne. lub +1 zł do tego co jest jesli juz ktos licytuje.
ezynka pisze:A co to jest 3 i z czego jest zrobione? czy można do środka włozyć np. świeczkę?
marzena09 pisze:obrazek nr 5 15 zł
kasia.grecja22 pisze:To ja na nr. 2 dodatkowe 2,00 zł.
Paulaaa pisze:ewick pisze:a ja bym chciała znać wielkość kolczyków nr 7 i z czego są (bo ja tylko srebro mogę jak nie ze srebra to nie policytuję- uczulenie mam)
dawno temu kupione i nigdy nie założone, tak lezały w kasmetczce, nie mam pojecia czy to srebrotez mam uczulenie na wszystkie oprócz srebra ale kółek nie lubię
ewick pisze:Paulaaa pisze:ewick pisze:a ja bym chciała znać wielkość kolczyków nr 7 i z czego są (bo ja tylko srebro mogę jak nie ze srebra to nie policytuję- uczulenie mam)
dawno temu kupione i nigdy nie założone, tak lezały w kasmetczce, nie mam pojecia czy to srebrotez mam uczulenie na wszystkie oprócz srebra ale kółek nie lubię
jak srebro to mają wybitą próbę, taki jakby odciśnięty stempelek, sprawdź proszę
Paulaaa pisze:ezynka pisze:A co to jest 3 i z czego jest zrobione? czy można do środka włozyć np. świeczkę?
nie to jest tylko taki stwór z czego z zrobiony napisze jak wróce do domu
Narnia pisze:to ja poprosze 8 za 5
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości