Werciu foty i futrzaste cudne

Moderator: Estraven
 Bo wystarczy że mój pies(mały i tylko jeden) ulokuje się u mnie a ja już muszę z nogami pod brodą spać
 Bo wystarczy że mój pies(mały i tylko jeden) ulokuje się u mnie a ja już muszę z nogami pod brodą spać  

))
))Paula94 pisze:To powiedz ile mamy Ci oddać za wizytę,bo się już właścicielami czujemy

Paula94 pisze:Myślę, że to dobry pomysłZałatwimy to przy odbiorze kotka

ta moja siostrunia to serio kocia matka
 ta moja siostrunia to serio kocia matka  Super,ze Witek ma juz nowy domek ale szkoda,ze nie zdaze go poznac,wpadne do domku dopiero po swietach jak rudaska juz nie bedzie.A Nika slonko wiesz,ze zabieramy ze soba Saabcia,
 Super,ze Witek ma juz nowy domek ale szkoda,ze nie zdaze go poznac,wpadne do domku dopiero po swietach jak rudaska juz nie bedzie.A Nika slonko wiesz,ze zabieramy ze soba Saabcia,  takie male odiedzinki,hehe nie po prostu jest za maly nie zostawie go samego.Puska sie moze ucieszy co? No to nowej rodzince Witka gratulacje
 takie male odiedzinki,hehe nie po prostu jest za maly nie zostawie go samego.Puska sie moze ucieszy co? No to nowej rodzince Witka gratulacje  i pozdrawiamy serdecznie.
 i pozdrawiamy serdecznie.
 )
)

Pierwszego dnia wydawało się, że w naszym domu nie ma nic ciekawszego niż piłeczka ping-pongowa, ale później okazało się, że z nas też może być jakiś użytek, no a potem to już było to zdjęcie w moim łóżku...
  Pierwszego dnia wydawało się, że w naszym domu nie ma nic ciekawszego niż piłeczka ping-pongowa, ale później okazało się, że z nas też może być jakiś użytek, no a potem to już było to zdjęcie w moim łóżku...  Kocio dostał też od mojej siostry pseudonim: Alergen jako wytwórca alergenów, które ją uczulają
  Kocio dostał też od mojej siostry pseudonim: Alergen jako wytwórca alergenów, które ją uczulają  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot] i 57 gości