S Ł O N E C Z K O M A D O M !!!!!!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 23, 2008 13:31

hop po domek :roll:

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw paź 23, 2008 18:43

na górę koteczko...po najwspanialszy domek
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt paź 24, 2008 7:33

No Słoneczko teraz na Ciebie pora :lol: gdzie domek dla słodkej jednookiek kici :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt paź 24, 2008 14:49

Hop Slonko po domek :roll:

Dorota Wojciechowska

Post » Pt paź 24, 2008 21:42

wieczorową porą na górę Słoneczko po domek
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob paź 25, 2008 18:05

Mój maleńki Aniołeczku. Boże dlaczego nie mogę zostawić sobie Słonusia? Rodzice mają 5 kotów - mieszkam z nimi. Nie ma już po prostu miejsca na 6 kota :? A mój pokoik nie starczy jej na całe życie. Słoneczko jest istnym wulkanem energii.
Powiem Wam szczerze-jak pomyślę, że ją kiedyś komuś podaruję to już ryczę na samą myśl :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
MIKUŚ

Post » Sob paź 25, 2008 19:08

Nie rycz Basiu nie rycz ja znam...... :D musze Cie troszke rozweselic bo wpadasz w zly nastroj, no chyba ze kocimietki Citrza zadac :wink: Basiu powinnas sie cieszyc jak Slonunio znajdzie wspanialy Domek a Ty bedziesz mogla znow uratowac zycie nastepnemu kociaczkowi.
Trzymaj sie dzielnie :!:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Nie paź 26, 2008 19:24

Kropeczka13 pisze:Nie rycz Basiu nie rycz ja znam...... :D musze Cie troszke rozweselic bo wpadasz w zly nastroj, no chyba ze kocimietki Citrza zadac :wink: Basiu powinnas sie cieszyc jak Slonunio znajdzie wspanialy Domek a Ty bedziesz mogla znow uratowac zycie nastepnemu kociaczkowi.
Trzymaj sie dzielnie :!:

No i Wiesiu bardzo madre słowa.
Działamy po pierwsze:
-zeby ratowć kocie istnienie
-a po drugie żeby znaleźć im domy odpowiedzialne i przede wszystkim na cale ich kocie życie.

Wiesiu wie co mówi bo domek zgłosił sie po Dżundżoline i wiem jakie ciężkie bedzie ich rozstanie.

ALE KOCHANI NA RATUNEK CZEKAJĄ KOLEJNE KOCIE BIDY!!!

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro paź 29, 2008 20:08

Słońce na pierwszą hopsia

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw paź 30, 2008 14:09

hop do góry po domeczek :roll:
czarujemy duszyczki :pisanie:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Czw paź 30, 2008 15:10

hop góry :roll:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pt paź 31, 2008 8:20

hop do góry sloneczko :roll: :partygirl:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt paź 31, 2008 9:12 Re: AMPUTACJA OCZKA!!! Słoneczko szuka domu stałego!!!

:roll: hop sloneczko do fgóry po domek :D
MIKUŚ pisze:S Ł O N E C Z K O

Mam na imię Słoneczko. Jestem 3-miesięczną koteczką. Nie wiem gdzie przyszłam na ten świat. Wiem tylko, że znalazłam się w schronisku, gdzie jest miejsce i jedzenie, ale nie ma bliskiej, pachnącej w jedyny na świecie sposób - osoby.
Miałam dużo szczęścia, bo przyjazna ludzka istota przygarnęła mnie i moje rodzeństwo do domu, ale tylko na pobyt tymczasowy.
Kiedy przyszedł czas zobaczyć ten świat, okazało się, że spojrzałam na niego tylko jednym oczkiem. Drugie oczko nie otworzyło się, bardzo bolało i zostało operacyjnie usunięte. Powiedzieli że nie da się go odratować. Nie poddałam się ani teraz, ani później, kiedy musiałam brać zastrzyki, aby wrócić do pełnego zdrowia. Teraz jestem już zdrowa.
W moim tymczasowym domu wszyscy mówią, że jestem piękną pręgowaną "buraską", żywym srebrem, bo trudno mi usiedzieć na miejscu i Słoneczkiem, bo moje jedno oczko świeci jak słoneczko.
W obecnym domu nie mogę zostać, gdyż już wcześniej zamieszkało w nim na stałe 5 kotków.
Szukam więc swojego miejsca na Ziemi, a właściwie kogoś, przy kim takie miejsce będę mieć na stałe. Kogoś, kto kocha sercem, a nie oczami. Kocha bezwarunkowo za radość i wolę życia, a nie za wygląd, kolor, wielkość. Brakuje mi oczka, ale pokocham "swojego człowieka" tak samo, jak kotka z dwojgiem oczu. A może jeszcze bardziej za szansę na normalne kocie życie.
Bardzo czekam, ale tylko na człowieka potrafiącego kochać bezwarunkowo i na zawsze.

A oto Ja - już po operacji oczka i w pełni sił witalnych:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt paź 31, 2008 11:23

hop do góry :roll: po domeczek dla sloneczka :catmilk:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Sob lis 01, 2008 21:06

Dzięki za słowa otuchy.

Szczególne podziękowania dla Dorotki. Tak dzielnie podnosi mą dziewczynkę :P
MIKUŚ

[poprzednia][następna]