» Pt paź 31, 2008 11:35
wlasnie sie dowiedzialam ze KTOS w moim imieniu 15.10 wyslal sms do tej kobiety ze sprawa adopcji nie jest aktualana !!!!!!!!!!!!!
ona ma juz dwa kotki ktora adoptowala kilka dni pozniej
jestem wsciekla!! blokowalam dla niej te kocieta i teraz musze im szukac na nowo domkow
podala mi numer tel z ktorego wyslano do niej te wiadomosc to 601 227... , nie znam tego numeru nie mam go w spisie, probuje sie z ta osoba kontaktowac ale jest poza zasiegiem, ciekawa jestem kto w moim imieniu udziela informacji o kotach, a ze nie prawidlowych to juz inna bajka
jest jeszcze jedna opcja, moze wysylala zapytania do kilku osob i czyjs sms blednie skojarzyla ze mna, a dotyczyl on innej pary maluchow
mam zachowana cala korespondencje mailowa z ta kobieta, jeszcze 15.10 o 13:42 wysylalam jej wiadomosc ze sprawa aktualna, czekamy az kotki osiagna wiek 8tyg i je szczepimy...
a ona twierdzi ze po 17:00 tego samego dnia dostala sms ze sprawa nieauktualna, ze kotki znalazly dom i ze nie trzeba szukac dla nich transportu (!!)
mogla do mnie zadzwonic proszac o wyjasnienie, dlaczego w przeciagu paru godzin wysylam sprzeczne wiadomosci
na nowo musze ruszyc z ich ogloszeniami
przykro mi, mam 30 kotow a adopcje stoja
starcilam dom dla dwojki maluchow, ktore rosna i coraz trudniej bedzie o dom dla nich, nie mowiac juz o tym ze znalezc dom dla pary graniczy z trudem
ech...............
Ostatnio edytowano Pt paź 31, 2008 12:04 przez
natur11, łącznie edytowano 1 raz
Pamiętam
Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia [']