Link do mojego wpisu o Gizmie:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=79861&start=0
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ajszus pisze:JUz wiem, ze to bedzie ciezki wybor
justyna8585 pisze:W mojej piwnicy przebywa tygryskowaty bardzo przytulasny kotek...został przywiązany wraz z psem do drzewa w lesie z karteczką
Kotek jest 100 % domowy, domaga sie jedynie pieszczot,niesprawia żadnych problemów.
ajszus pisze:justyna8585 pisze:W mojej piwnicy przebywa tygryskowaty bardzo przytulasny kotek...został przywiązany wraz z psem do drzewa w lesie z karteczką
Kotek jest 100 % domowy, domaga sie jedynie pieszczot,niesprawia żadnych problemów.
Masz moze jakies zdjecie kici?:) Przepraszam dziewczyny - ale ja na pewno szybko nie podejme decyzji - za duzo kotow do kochania jest na tym forum - wiec musicie byc wyrozumiale dla mnieSzukam mojego wymarzonego - do kochania
justyna8585 pisze:ajszus pisze:justyna8585 pisze:W mojej piwnicy przebywa tygryskowaty bardzo przytulasny kotek...został przywiązany wraz z psem do drzewa w lesie z karteczką
Masz moze jakies zdjecie kici?:) Przepraszam dziewczyny - ale ja na pewno szybko nie podejme decyzji - za duzo kotow do kochania jest na tym forum - wiec musicie byc wyrozumiale dla mnieSzukam mojego wymarzonego - do kochania
spróbuję zrobić, niestety rozwaliłam aparat...musze pożyczyć...kociak ma czas do poniedziałku max
On naprawde z charakterku aniołek...
ajszus pisze:justyna8585 pisze:ajszus pisze:justyna8585 pisze:W mojej piwnicy przebywa tygryskowaty bardzo przytulasny kotek...został przywiązany wraz z psem do drzewa w lesie z karteczką
spróbuję zrobić, niestety rozwaliłam aparat...musze pożyczyć...kociak ma czas do poniedziałku max
On naprawde z charakterku aniołek...
a skad kociaczek jest?:)
ewar pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=83379
Mam takiego cudnego kocurka,że aż mi się wierzyć nie chce.On dotyka buźką policzka i głaszcze łapkami po buzi,naprawdę.Ale ma coś 5-6 miesięcy.Piękny dymniaczek,dzisiaj miałam gości,byli nim zachwyceni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66 i 15 gości