Nelly pisze:Witajcie kolorowe mozaiki![]()
Cudna pogoda, cudna. Wszędzie o tym piszę, ale ja nie mogę na nią patrzeć bo mi normalne niedobrze![]()
Ja już chcę wiosnę.
Ja też chcę wiosnę!

Hej Nelly!

Dzięki Nelly, chyba mnie znalazłaś na 10 stronie..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nelly pisze:Witajcie kolorowe mozaiki![]()
Cudna pogoda, cudna. Wszędzie o tym piszę, ale ja nie mogę na nią patrzeć bo mi normalne niedobrze![]()
Ja już chcę wiosnę.
kalair pisze:[No,wątek na pewno spaaaadł daleko...I mnie wyciągnęłaś na górę..
![]()
To jeszcze słonecznie na parapecie, to kocio się wygrzewa.
Nelly pisze:kalair pisze:[No,wątek na pewno spaaaadł daleko...I mnie wyciągnęłaś na górę..
![]()
Dobrze ma kocio![]()
Nie ja nie znalazłam, ja dostaję powiadomienia bo... śledzę
Nelly pisze:Po wątkach latałam kiedyś bo nie wiedziałam nawet, że jest taka opcja - ślepuniaA teraz jestem bardzo zadowolona z tej opcji, dla mnie to jest wygodniejsze. Fakt, że czasami coś się zatnie, ale baaardzo nieczęsto.
Co kto lubi, jak z wszystkim
Nelly pisze:Po wątkach latałam kiedyś bo nie wiedziałam nawet, że jest taka opcja - ślepuniaA teraz jestem bardzo zadowolona z tej opcji, dla mnie to jest wygodniejsze. Fakt, że czasami coś się zatnie, ale baaardzo nieczęsto.
kristinbb pisze:Nelly pisze:Po wątkach latałam kiedyś bo nie wiedziałam nawet, że jest taka opcja - ślepuniaA teraz jestem bardzo zadowolona z tej opcji, dla mnie to jest wygodniejsze. Fakt, że czasami coś się zatnie, ale baaardzo nieczęsto.
A niby gdzie to jest ta opcja z powiadomieniami?
kalair pisze:Nelly pisze:kalair pisze:[No,wątek na pewno spaaaadł daleko...I mnie wyciągnęłaś na górę..
![]()
Dobrze ma kocio![]()
Ach! Nie mam włączonych powiadomień, bo one chyba zawodzą..Zawsze lecę po wątkach.. Jakoś wygodniejsze..![]()
kristinbb pisze:kalair pisze:Nelly pisze:kalair pisze:[No,wątek na pewno spaaaadł daleko...I mnie wyciągnęłaś na górę..
![]()
Dobrze ma kocio![]()
Ach! Nie mam włączonych powiadomień, bo one chyba zawodzą..Zawsze lecę po wątkach.. Jakoś wygodniejsze..![]()
ja też lęcę po wątkach...
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 73 gości