Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Witam!Trinity!!A czy mamy zaklepane pieniądze dla Dziurawca? Pamiętasz? Kot z Fundacji Kot z Torunia. Miał obiecane 150 zł z funduszu Czarnych Kotów. Już kilka miesięcy czeka na operację... Czy my o nim pamiętamy??
berni pisze:Ja mam inne pytanko. Dostałam od Was tzn Szanowych CZarownic 187 zł na podróz do Dr Garncarza. Jak wiesz nie pojechalam wkoncu, czasowo przedewszytskim sie nie wyrobiłam. Bylam w krakowie u takiej mojej ulubionej wetki i krople które przepisala działają, wiec narazie chyba odpuszcze sobie podróz az do warszawy. Nie żebym była pazerna, ale czy w zwiazku z tym mogę przeznaczyć te kasę tez na Macka, ale na jego dług w lecznicy? Proszę, zwołajcie szabat Czarownic i zdecydujcie. Nie chciałambym działać wbrew woli Cioteczek Macka.
pozdrawiam serdecznie Dorota z Mackiem
ewa74 pisze:Hm. Czy tak, czy inaczej, są to pieniążki na Maćka, więc jestem za propozycją berni.
villemo5 pisze:400 zł to nie jest mała kwota. Uważam, że to duże wsparcie.
Magdalena pisze:Dzieńdoberek Siostrzyczkom (chlip nareszcie jedynaczka ma Siostry) i szacuneczek dla Siostry Skarbniczki za trzymanie kasy żelazną dłonią.
Moje koty zapadają pomału w jesienno-zimowy letarg, jeno boss Kacper czuwa i patroluje teren żeby mu tu się coś nowego nie pojawiło bez jego zgody.
villemo5 pisze:Bo kto daje i odbiera, ten się w piekle poniewiera!
Maciek dostał i na Maćka ma być wydane!
Marcelibu pisze:villemo5 pisze:Bo kto daje i odbiera, ten się w piekle poniewiera!
Maciek dostał i na Maćka ma być wydane!
Ta - jest!!!
Dokładnie, tak...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 102 gości