No dorwałam komputer.
Jagódka, Agatka, Milutek, Bobik, Perełka serdecznie dziękują za kaskę na pażdziernik swoim wirtualnym opiekunom- Madzikowi, Marcinowi, Monice, Joli i Tani. Wszystkie kociaki dziękuja bardzo Asi m. za bardzo duże wsparcie finansowe.
Marysi dziekujemy za jedzenie dla Kalinki i jej dzieciaków( już całkiem dużych szukamy domków),a Malbor0 za pomoc wszelaką.
Aleksandrze ,że pamięta o kotach i o mnie też
co pomaga mi się pozbierać. Wiem ,że ciągle to powtarzam ale to prawda bez tej systematycznej pomocy przyjaciół moje koty nie miały by żadnych szans żeby być ze mną. Moze nie które znalazłyby jakieś domki ale wątpie bo tyle kotków czeka....... Bardzo ,bardzo serdecznie wszystkim dziękuje.Mała Lenka

świetnie daje sobie radę ma chyba okolo 7 tygodni. Maxiu sie nią zamuje, bawi myje daje jeśc ze swojej miski. Widok przecudny Lenka baraszkuje na pleckach zakłada mu łapki na głowę obgryza uszy a on jej myje te rozbrykane łapiątka. Kuwetka już prawie opanowana tylko mieszkanie takie wielkie i maluch czasem sie gubi. Właściwe mogla by juz iść o prawdziwego domku jest bardzo fajna ma plamki i łatki takie jasne szare(niebieskawe).
Kontynujemy szczepienia choć ciagle coś nam przerywa

Bobuś zlapał nowu jakąs infekcje kaszle i gorączkuje. Chodzimy na zastrzyki.)
Kropcia i Misia(coreczki Kalinki) mają wrażliwe brzuszki

musza miec dobre jedzenie skłoność do rozwolnień moze je znowu odrobaczę. One juz maja komplet szczepień. Kalinka straszny nerwus jest ale ona wiele przeszla w życiu. Kropcia bardzo niezależna a Misia grzeczniutka i delikatna.
Maszka mieszka na lodówce i już. Jest bardzo mila i rozmruczana.
Agatka strasznie kocha Milutka a Milutek Agatkę.
Kubuś jest slodki i bardzo delikatny. Perełcia zachowuje sie jak małe kociątko i musze byc cią gle jej mamą.
Jagódka cieszy się z Lenki bo razem się bawią.
Czarusia je za wszystkich i nie chce się odchudzić wręcz przeciwnie moja kochana czarna kula futra.
Bardzo pilnie potrzebuję domów tymczasowych lub stałych dla całej gromady maluchów i mlodych kotków z mojego osiedla i pobliskiego liceum. PROSIMY
PROSZĘ PODNOŚCIE WĄTEK KASI ZAGINĘŁA W WARSZAWIE