Adria pisze:Powiem w tajemnicy, że trwają rozmowy. Może szczęście uśmiechnie się do Kenii, i Tatianki, i jeszcze kilku maluszków![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Adria pisze:Powiem w tajemnicy, że trwają rozmowy. Może szczęście uśmiechnie się do Kenii, i Tatianki, i jeszcze kilku maluszków![]()
Adria pisze:agata.g pisze:MIĘTUSEK I KOKOSEK MAJĄ DOM!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Bardzo się cieszę![]()
![]()
![]()
Z kciukami nie odpuszczajcie, bo mam nadzieje, że to nie koniec![]()
Powiem w tajemnicy, że trwają rozmowy. Może szczęście uśmiechnie się do Kenii, i Tatianki, i jeszcze kilku maluszków![]()
Stara Klara pisze:A Lion jest w CK od 2208 roku - wiadomość z pierwszej strony. Jaka wtedy będzie nasza Ziemia? Chciałabym to podglądać przez dziurkę od klucza. Może nie będzie już ani jednego słodkiego kociego bez domu i swojego dwunożnego. Całuję wszystkie kocie CK- mordki.
Macho pisze:Uf... wreszcie tu dotarłam...
Cieszę się ogromnie z Domków!
Kciuki za więcej!
I Basiu, chyba Ty pisałaś ostatnio, że jest prośba do mnie o zrobienie bazarku... "problem" w tym, że ja nigdy nie robiłam bazarku i mam nadzieję, że to było przejęzyczenie![]()
Adria pisze:Dalabym gdybym mialaNiesety większość zdjęć nadaje sie do ukladania puzzli, bo albo widac tylko ogonek, albo końcówka uszka
Takie mi się tymczasy nie współpracujące trafiły
[...]
alareipan pisze:Super sie czyta same dobre wiesci![]()
To ja jeszcze na bazarek zapraszam:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3651878#3651878
lawenda99 pisze:a mnie doszły dobre wieści o domku dla Oregona...
Adria pisze:Texas dal sie wyglaskac, siedzial przy mnie na kanpie i jadl mi z reki a Kropka obserwowala mnie z odleglosci mniej niz 1 metr i wygladala na zainteresowaną![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05, puszatek i 93 gości