_kathrin pisze:masz cudnie grubiutkiego tymczasika
Oj mam, mam

Kaprys2004 pisze:Kto chce ślicznego kotka?
Słusznie zauważyła Genowefa, że Gałeczka też jest łabądkiem z brzydkiego kaczątka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joshua_ada pisze:Pięknota!
Barba50, tak czytam i czytam i jeszcze trochę i będziesz miała tymczasowo-przejazdowy klub kotów niewidzących![]()
Kciuki za domek dla Gałeczki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(ps: w moich ulubionych kolorach, z resztą
)
genowefa pisze:barba50, a może załóż Gałce jakiś wzruszający wątek na Kociarni? Tak jak temu Ślepaczkowi z Konstancina? Z moich skromnych obserwacji wynika, że takie "trudne" przypadki mają szanse właśnie na Kociarni, w przeciwieństwie do "normalnych" kotów, które raczej trzeba ogłaszać w różnych portalach. Tutaj ten wątek ginie w natłoku.
barba50 pisze:genowefa pisze:barba50, a może załóż Gałce jakiś wzruszający wątek na Kociarni? Tak jak temu Ślepaczkowi z Konstancina? Z moich skromnych obserwacji wynika, że takie "trudne" przypadki mają szanse właśnie na Kociarni, w przeciwieństwie do "normalnych" kotów, które raczej trzeba ogłaszać w różnych portalach. Tutaj ten wątek ginie w natłoku.
Genowefa - jakby tu rzec i nie skłamać... Nie chodzi o to że ja dla niej nie mogę znaleźć domuJa tego domu nie chcę znaleźć
Jeszcze tego głośno nie mówię, ale nawet mąż po którymś tam telefonie w sprawie adopcji Gałki powiedział, że musiałby być to co najmniej taki dom jak nasz to wtedy ją oddamy
Gdzie ja znajdę taki dobry dom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka-, Google [Bot] i 193 gości