Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze: Może jutro w pracy da sie chwile posiedzieć spokojnie na Miau
Trzeba się odpowiednio wkręcićGeorg-inia pisze:skaskaNH pisze: Może jutro w pracy da sie chwile posiedzieć spokojnie na Miau
taaa, ciekawostkajuż się gdzieś gosiaa pytała - reorycznie oczywiście - gdzie my wszystkie pracujemy, że czas pracy na miau spędzamy
skaskaNH pisze:Trzeba się odpowiednio wkręcićGeorg-inia pisze:skaskaNH pisze: Może jutro w pracy da sie chwile posiedzieć spokojnie na Miau
taaa, ciekawostkajuż się gdzieś gosiaa pytała - reorycznie oczywiście - gdzie my wszystkie pracujemy, że czas pracy na miau spędzamy
A serio, to u mnie w pracy jest tak, że czasem i całą dniówkę można spokojnie miauować, a innym razem natłok pracy, cały czas coś do roboty - ależ jestem wtedy zła, że mi bezczelnie czas zajmują głupotami
Marcelibu pisze:skaskaNH pisze:Trzeba się odpowiednio wkręcićGeorg-inia pisze:skaskaNH pisze: Może jutro w pracy da sie chwile posiedzieć spokojnie na Miau
A serio, to u mnie w pracy jest tak, że czasem i całą dniówkę można spokojnie miauować, a innym razem natłok pracy, cały czas coś do roboty - ależ jestem wtedy zła, że mi bezczelnie czas zajmują głupotami
O to-to!!! Mam tak samo...
behemotka pisze:Marcelibu pisze:skaskaNH pisze:Trzeba się odpowiednio wkręcićGeorg-inia pisze:skaskaNH pisze: Może jutro w pracy da sie chwile posiedzieć spokojnie na Miau
O to-to!!! Mam tak samo...
Nie ma to jak robota w portalu internetowym
Przecież ja cały czas pracuję
Mało tego, to jest serwis o zwierzętach - więc trudno, muszę być na bieżąco![]()
![]()
Co prawda czasem się zdarzy jakaś pańszczyzna do odwalenia. Ale już jestem tam, gdzie być powinnam
skaskaNH pisze:Witam Olszyński Odział Miauoraz wszystkie inne cioteczki
Dzieki, że zagladacie
Mimw, nie wystraszyłaś mnie, bynajmnieji nawet tak nie myśl, prosze!
Musimy sie jakoś umowić, tylko że ja chyba będę mogła jakoś po Wszystkich Świętych.
Zaczął mi sie pracowity okres: zapisałam sie na pewien kurs, którego ukończenie (a konkretnie zdanie egzaminu) może dużo zmienić in plus w moich sprawach zawodowych (a przynajmniej bardzo na to liczę). Nie chcę na razie nic więcej zdradzać, ale w stosownym czasie będę Was prosić o kciuki i pozytywne myśli. Wiąże sie z tym jednakowoż konieczność zakuwania i to sporej ilości materiałuNo cóż, takie życie, nic nie ma za darmo
Dziś po pierwszych zajęciach miałam uczucie, że mi głowa puchnie...
![]()
No i znowu jakoś mi brakuje czasu na wszystko.
Pozdrawiam Was Kochani serdecznie
Może jutro w pracy da sie chwile posiedzieć spokojnie na Miau
skaskaNH pisze:Mimw, a co tam z Talibkiem sie dzieje? dalej to przeziębienie?
Ja i tak jestem uziemiona w pracy pewnie do 19-20![]()
Co do weekendu - szkoda, kurcze, nooo... Bede intensywnie myslec nad piatkiem albo moze nad niedziela, ale to juz sie dogadamy smsami, jakby co, bo w tej chwili nic madrego nie umiem powiedziec. Troche to tez zależy od mamy i jej planów wyjazdu na cmentarze.
P.s. A co do Twoich studiow, to mam nadzieje, ze na razie zadnych pochopnych decyzji nie podjęłaś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości