białe jak śnieg - bulinki

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 26, 2008 23:46

Ło jej jakie śliczne, sapnę :1luvu: :1luvu: :1luvu: :love:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie paź 26, 2008 23:47

Magija pisze:
aga9955 pisze:
Magija pisze:
aga9955 pisze:o jesooooo ....sa piekne a ja mam wszystkie kolory futer:) tylko białego nie mam :roll: ...

ciotka Aga :twisted:

Ciotka Aga mysli...... :roll: i mysli.......i musi przygotowac grunt...łatwo nie bedzie...gwarnacji nie ma.... :roll:

ale ciotka musi się spieszyć, odesłałam do Państwa kilka sensownych osób - zadzwonię wieczorem spytać o rezultaty.
Za ciotkę Age to ja bym sobie dała głowę uciąć.
Poznań od Łodzi blisko jest :wink:

Madziu strasznie blisko jest:) i ja to nawet wziełabym chlopaka. Moze se nie słyszec:) tylko nie moge sie spieszyc....bo mnie Tz z chaty wyrzuci. Musze go rozpracowywac, wiec jak znajdzie sie ktos chetny i dobry to nich bulinki ida do domku. Ja nie bede tutaj stac na przeszkodzie. Sliczne sa a ja marze o białym kotulcu:) ale jak sie nie uda to moze trafie na jakas bide biala:)
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Pon paź 27, 2008 1:25

aga9955 pisze:
anna57 pisze:
aga9955 pisze:
Magija pisze:
aga9955 pisze:o jesooooo ....sa piekne a ja mam wszystkie kolory futer:) tylko białego nie mam :roll: ...

ciotka Aga :twisted:

Ciotka Aga mysli...... :roll: i mysli.......i musi przygotowac grunt...łatwo nie bedzie...gwarnacji nie ma.... :roll:

Czy ja znowu o czymś nie wiem :twisted:

Mama czy Ty mnie sledzisz czy co? juz se pomarzyc nie mozna 8O :roll: noz skandal :D
Nie wiem czy sie uda .....znasz Arta....foch jest...nic na razie na siłe nie robi bo mnie spakuje i wiesz...beda potrzebowała tymczasowego domku

U mnie na tymczasowy domek nie licz :twisted:
Nie mam już miejsca, nawet szpilki nie wetknę :twisted: :wink:
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Wto paź 28, 2008 8:50

Witam

Mam domek dla Bialej dziewczynki :))
odpowiedzialny i kochajacy domek
moj chlopak chce kotka(mial juz 1 wiec jest wszystko OK:) ) i tak szukalismy wymarzonego i sie znalazl;)
czy dziewczynka jestjeszcze do oddania?
Pozdrawiam

p.s. odpisze na posty dopiero po 17 bo o 17 wracam do domku:(
w razie czego prosze o odp sms-em jesli jest taka mozliwosc czy kicia jeszcze jest do oddania pod nr 785 948 576 (polaczen nie mam jak odbierac)
prosze o szybka odp,pozdrawiam :)

SweeeeetKitten

Od: Wto paź 28, 2008 8:46

Post » Wto paź 28, 2008 17:14

Uppp :)

SweeeeetKitten

Post » Wto paź 28, 2008 18:54

mozna do kogos zadzownic w sprawie tej bialek kici? pozdrawiam

SweeeeetKitten

Post » Śro paź 29, 2008 10:19

Oba Bulinki są już zarezerwowane - powstała nawet kolejka społeczna chętnych :roll: Tyle dobrych domów a kociaki tylko dwa - jak dobrze by było gdyby taka kolejka ustawiała się po burasy, czarne, krówki.
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Śro paź 29, 2008 11:56

utlenić burasy, czarne, krówki. :wink:
zostawić tylko rudaski 8)
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro paź 29, 2008 12:29

Magija pisze:Oba Bulinki są już zarezerwowane - powstała nawet kolejka społeczna chętnych :roll: Tyle dobrych domów a kociaki tylko dwa - jak dobrze by było gdyby taka kolejka ustawiała się po burasy, czarne, krówki.

Może prawie biały Clarence się załapie na tę społeczną kolejkę? :wink:

Obrazek
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto lis 04, 2008 14:18

Bulinki już w domu?
Wiadomo coś?
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Wto lis 04, 2008 15:20

chester

Od: Sob paź 25, 2008 22:41

Post » Śro lis 05, 2008 10:55

właśnie nie wiem, Państwo mieli dzwonić i dac znać a tu cisza głucha
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Śro lis 05, 2008 12:03

a ja właśnie dzięki przeczytaniu tego wątku uświadomiłam sobie, że moja niebieskooka Fusia był niesłyszącą :( była u mnie tylko 2 tygodnie z powodu kociego tyfusu który ja zabił ale teraz sobie uświadomiłam, że kiedy biegała po domu a ja ją wołałam ona nic, dopiero kiedy mnie zobaczyła biegła ile sił w małych nogach i starała się mnie nie tracić z oczu :( chociaż w sumie to nie wiem bo jak wchodziłam do pokoju a ona spała to od razu podnosiła głowę ale mogła mnie wyczuwać chyba?? jak chorowała u sąsiadów był remont hałasowali strasznie mój drugi kocur szalał od tego huku a ona nic... myślałam, że jest tak słaba, ze jej wszystko jedno a tu sie okazuje, że mogła nie słyszeć :( tego sie już nigdy nie dowiem, pozostaje mi tylko tęsknić i pamietać, zostawić w sercu na zawsze....

m&j

Od: Czw paź 30, 2008 18:21

Post » Śro lis 05, 2008 15:12

M&j, małe kociaki mają na ogół niebieskie oczy - do któregoś tygodnia życia.
Wśród dorosłych kotów, całych białych z niebieskimi oczyma bardzo często zdarza się głuchota - to chyba nie dotyczy kotów rasowych.
Spotkałam białego kota o dwukolorowych oczach - niebieskie i złote, głuchy był na jedno ucho.

A głuche koty świetnie się odnajdują - reagują na wstrząsy od np kroków na podłodze, zamykanych drzwi.

Może ci państwo jednak się odezwą? :? Z jakimś dziękuję dla Magiji za zdjęcia i ogłoszenia.

kalewala

Post » Czw lis 20, 2008 14:08

Nie wytrzymałam zadzwoniłam.

Kocięta już w domkach, pan bardzo dziękowała za ogłoszenia - Magija, przekazuję podziękowania

Rozgadał się, opowiadał, ze stara sie pomagać kotom, potrułam o sterylkach - nie wiem z jakim rezultatem...

kalewala

[poprzednia]